Trendi u par minuta: Ovo su najbolje frizure za doček Nove godine!

| Beauty |

Trendi u par minuta: Ovo su najbolje frizure za doček Nove godine
Kakvu frizuru ćete vi napraviti za Novu godinu?

Još nas otprilike tjedan i pol dana dijeli od najluđe noći u godini - naravno, dočeka Nove godine! Bilo da ste jedni od onih koji Silvestrovo ne gledaju kao poseban dan već kao prosječan izlazak, ili pak nestrpljivo birate sve detalje kako bi vaš doček bio što posebniji, u oba slučaja trebat ćete složiti zgodnu frizuru. No što odabrati?

Ovu godinu obilježile su vrlo elegantne frizure koje su tipične kovrče malo pogurale u drugi plan. Primjerice, zalizani niski rep s razdjeljkom na sredini, niska zalizana punđa ili puštena zalizana kosa bile su čest izbor mnogih celebrityja, pa i najpopularnije osobe na Instagramu - Kim Kardashian. Ovaj tip frizure dat će svakom outfitu dozu sofisticiranosti i s njom ćete se osjećati poput prave dame.

Ako već ne možete bez kovrča, neka one budu u stilu starog Hollywooda ili raščupane i voluminozne, a ne frizura od savršeno složenih kovrča poredanih jedna za drugom. Kod raščupanih kovrči je i prednost u tome što kako će večer prolaziti, budu li se opuštale, neće vam pokvariti frizuru već će izgledati kao da to tako mora biti.

Za kraj bi ostavili neurednu punđu koju možete napraviti na sto načina, a jedan od njih vam prilažemo u nastavku.

Iako ćete na neke od ovih frizura potrošiti nešto više vremena, sigurni smo da će rezultat biti fantastičan jer su djevojke dobro objasnile kako ih rekreirati. U nastavku pogledajte najbolje tutoriale frizura za doček Nove godine.

1) RAŠČUPANE KOVRČE

Raščupane kovrče

2) STARO-HOLLYWOODSKE KOVRČE

Staro-Hollywoodske kovrče

3) RETRO KOVRČE

Retro kovrče

4) ZALIZANA PUŠTENA KOSA

Zalizana puštena kosa

 5) ZALIZANI NISKI REP

Zalizani niski rep

6) POLOVIČNO DIGUT REP

Polovično dignut rep

 8) KOVRČAVA PUNĐA

Kovrčava punđa