Našminkajte se poput cool sestara Haim u novom spotu "Pray to God"

| Beauty |

Našminkajte se poput cool sestara Haim u novom spotu "Pray to God"
Slika iz spota Pray to God

Složit ćemo se da su sestre Haim, članice istoimena američka pop rock benda, pravo utjelovljenje fashionistica koje izgledaju nevjerojatno cool. Osim izvrsnih modnih kombinacija, sestre Este, Alana i Danielle poznate su i po svojem neobično prirodnom i nenametljivom makeupu koji iskače u gomili contoura i highlighta.

Djevojke su nedavno ostvarile i kolaboraciju s hit-makerom Calvinom Harrisom, a njihov zajednički spot za pjesmu "Pray to God" oduševit će upravo sve obožavateljice makeupa. Njihov izgled djeluje pomalo vještičje, vrlo je svjež i nametljiv iako je lice besprijekorno čisto. Njihova vizažistica, Jo Baker, otkrila je tajne kako rekreirati njihov cool look.

1) Koristite jednobojno sjenilo "isprano" preko kapka
Većina današnjih tutoriala govori o kompleksnosti naglašavanja udubina i izbočina oka te blendanju, no Baker preporučuje da koristite jednu boju i isprano je nanesite na kapak i ispod donjih trepavica. Također, ne mora to nužno biti tamna boja, već se igrajte bojama i otkrijte koja boja vam zaista naglasi oči.

2) Preskočite rumenilo
Naglašene oči i usne ostavljaju vrlo cool dojam, pa po licu nije potrebno dodatno petljati. Napravite dobru bazu i preskočite nepotrebno konturiranje i rumenilo.

3) Ne nosite sjajilo
Matirani ruž daje statement, a sjajilo daje osjećaj mladosti i pretjerane ženstvenosti - tako samo možete upropastiti "cool" faktor.

4) Posvetite šminkanju ravno 10 minuta
Cool faktor postiže se i brzinom i jednostavnošću - što manje kistića, što manje boja, što manje slojeva i što manje kompleksnosti je pun pogodak.

U nastavku pogledajte novi spot i detaljnije proučite super makeup.

Pray to God