5 najboljih makeup lookova za izlazak na Badnjak i Božić

| Beauty |

5 najboljih makeup lookova za izlazak na Badnjak i Božić
Najbolji makeup lookovi za Badnjak i Božić - šljokice su must have!

Još tjedan dana i ulazimo u onaj pravi blagdanski tjedan; Završava škola, fakultet, posao, i maksimalno se posvećujemo izradi kolača, kupovanju poklona i ukrašavanju stana jer sredinom tjedna dolaze Badnjak i Božić - potencijalno najbolji dani u godini.

Međutim, ako ste mladi i još uvijek u fazi kada ne možete bez dobrog izlaska s društvom, onda jednako tako znamo da je Badnjak najbolja večer za izaći u godini. U svakom klubu je posebna atmosfera, a ljudi su nekako topliji - ipak se svi veselimo istoj stvari. U međuvremenu dok čekate da vam najavimo najbolje izlaske za Badnjak i Božić (uskoro!), predložit ćemo vam najbolje makeup lookove za blagdanski izlazak!

S Božićem povezujemo četiri boje: Crvenu, zelenu, bijelu i zlatnu, a to su svakako i jedne od laskavijih boja za makeup lookove. Crveni ili bordo ruž su najčešći odabir no nisu apsolutno nužni. Ovoga puta probajte nešto drugačije - naglasite oči sa smaragdno zelenim sjenilom i usta ostavite u nude nijansi, ili pak isprobajte dramatičnu kombinaciju naglašenih ustiju i očiju. Ono što je, po nama, najveći must have je dobar highlighter kojim nećete samo naglasiti točke vašega lica, već ćete mu i dati lijep sjaj - a šljokice svakako nisu na odmet niti za Božić niti za doček Nove godine.

U nastavku vam donosimo 5 najboljih makeup lookova od kojih smo neke već i sami isprobali, a neke garantirano nosimo već do kraja ove godine!

KLASIČNI BLAGDANSKI MAKEUP LOOK

Klasični blagdanski makeup look

GRUNGE GLAM BLAGDANSKI MAKEUP LOOK

Grunge glam blagdanski makeup look

ZLATNI BLAGDANSKI MAKEUP LOOK

Zlatni blagdanski makeup look

LJUBIČASTI BLAGDANSKI MAKEUP LOOK

Ljubičasti blagdanski makeup look

ZELENI BLAGDANSKI MAKEUP LOOK

Zeleni blagdanski makeup look