Predstavljamo vam 10 najskupljih beauty proizvoda na svijetu

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Ponekad jako skupe stvari dolaze u malim pakiranjima. Ovih 10 krema, seruma i pripravaka neki su od najskupljih beauty proizvoda na cijelom svijetu!

Kažu da novac ne može kupiti sreću, ali vrijedi li to pravilo i u beauty svijetu? Kako bismo saznali odgovor, pretražili smo tržište i skupili 10 najskupljih beauty proizvoda. Ako ste mislili da ste malo pretjerali s računom kada ste zadnji put posjetili Douglas ili Muller dodajući onu novu kremu za područje oko očiju ili novo sjajilo za usne u vašu košaricu - razmislite ponovno. Ove kreme za lice, serumi za kožu i eliksiri mladosti šokirat će vas svojim cijenama

Ovi proizvodi sadrže neke od najrjeđih sastojaka na Zemlji: 24-karatno zlato, kavijar i platinu. Obećavaju vam mladoliku vitalnost, ispravljanje svih nepravilnosti i totalnu regeneraciju kože. I što bi uopće moglo biti luksuznije od toga?

1. Clive Christian Pure Perfume,  15.500 kn

Očito, novac ima miris...i ovo je taj. 

Clive Christian Pure Perfume
Clive Christian Pure Perfume

2. Creme De La Mer Ultrarich Cream, 14.700 kn

Ova kultna krema za lice obećava bolju teksturu kože i smanjuje vidljivost linija i bora na licu dok istovremeno minimizira pore i ostavlja kožu savršeno mladolikom. 

Creme De La Mer Ultrarich Cream,
Creme De La Mer Ultrarich Cream

3. Guerlain Orchidée Impériale The Cure 3rd Generation Treatment, 11.600 kn

U 4 tjedna, ovi tretmani u 4 koraka pružit će vam potpuno novu kožu. Svaki tjedan obećava riješiti drugi problem iznutra na van - i Guerlain preporučuje koristiti tretman dva puta godišnje (za cijenu, nadamo se da se rezultati vide brže od mjesec dana).

Guerlain Orchidée Impériale The Cure 3rd Generation Treatment,
Guerlain Orchidée Impériale The Cure 3rd Generation Treatment

4. Orogold Cosmetics 24K Nano Night Recovery, 10.000 kn

Sadrži 24-karatno zlato (da, dobro ste pročitali), nutrijente i esencijalna ulja - ovaj noćni eliksir poboljšava izgled kože i pruža visoki level hidratacije. 

OROGOLD Cosmetics

5. La Prairie Platinum Rare Cellular Cream, 8.200 kn

Jedan od najcjenjeniji metala na Zemlji - platina - od sada je dostupna i u formi kreme za lice. Ova magična krema tvrdi da štiti DNA kože, nadomještava vlažnost i osnažuje stanice kože. Za tu cijenu, i bolje joj je!

La Prairie Platinum Rare Cellular Cream,
La Prairie Platinum Rare Cellular Cream

6. Révive Peau Magnifique Les Yeux,  7.000 kn

Svi znamo koliko je koža oko očiju delikatna - zna to i kozmetički brend Révive. U četiri tjedna, serum garantira popravak kože oko očiju, smanjuje vidljivost malih linija i tamnih krugova.

Révive Peau Magnifique Les Yeux
Révive Peau Magnifique Les Yeux

7. Kre-At Beauty 24 Karat Gold Lashes, 2.000 kuna

Ako niste zadovoljni običnom nadogradnjom trepavica iz salona, pokušajte naručiti ovaj par 24-karatnih zlatnih, ručno izrađenih trepavica.

Kre-At Beauty 24 Karat Gold Lashes
Kre-At Beauty 24 Karat Gold Lashes

8. Sisley-Paris Skinleya Foundation, 1.500 kn

Anti-aging je veliki trend u luksuznom kozmetičkom biznisu. Tekući puder Sisley-Parisa obećava mladoliki izgled kože sa svakom upotrebom.

Sisley-Paris Skinleya Foundation
Sisley-Paris Skinleya Foundation

9. La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation, 1.500 kn

Brend koji se po drugi puta našao na našoj listi - ovaj tekući La Prairie puder obećava popravak svih mana i ostavlja kažu kožu svježom i odmornom! Plus, ostat će na vašem licu cijeli dan jer je otporan na bilo kakve promjene u okolini. Ključni sastojak? Kavijar.

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation
La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation

10. Theodent 300 Whitening Crystal Mint Toothpaste,  660 kn

Što izdvaja ovu pastu za zube iz konkurencije? Čokolada! Sadrži ne-toksični ekstrakt koji se nalazi u čokoladi, te u kombinaciji s ostalim mineralima osnažuje zubnu caklinu. 

Theodent 300 Whitening Crystal Mint Toothpaste
Theodent 300 Whitening Crystal Mint Toothpaste