Top 10 lakova za jesen koje obožavamo

| Beauty |

Top lakovi za jesen 2015.!

 Ništa ne nagovješćuje jesen kao nove nijanse lakova za nokte! Odložite svoje bijele, neon i pastelne nijanse jer stižu nam nove neutralne, šljokaste i ljubičaste boje koje čine idealnu jesensku paletu.

Ove sezone, vidjet ćemo puno brončanih i metalik nijansa, poput primjerice Essijevog laka u nijansi "Leggy Legend". Njime ćete plijeniti pažnju, ali se i postepeno prebaciti iz ljetne vibre u nešto hladniju sezonu koja nam stiže. Kao i obično, klasične jesenske boje su merlot i bordo - te ih nalazimo u skoro svakoj jesenskoj kolekciji lakova za nokte. Ako ste pak ljubiteljica neutralnih nijansi bez obzira na sezonu, sretni smo što vam možemo reći da su neutralne boje ove sezone itekako IN! Mi apsolutno obožavamo OPI-jev "My Vampire Is Buff", ali i nijansu "She Wolf" od Deborah Lippmann, koja će zbog svojeg sivog podtona savršeno pristajati uz sve što odjenete.

U našoj galeriji pogledajte kojih smo to 10 nijansa lakova, različitih brendova, odabrali kao naše favorite - i neka i vama posluže kao inspiracija u nešto hladnijoj sezoni pred nama!

Top lakovi za jesen 2015.!
Top lakovi za jesen 2015.!