Ovo su najbolje jeftine kopije luksuznih tekućih pudera!

| Beauty |

tekući puderi
Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Tekući puder je jedan od onih proizvoda u koje obično volimo investirati. Ali što ako vam kažemo da postoje i jeftinije verzije koje rade apsolutno identičan posao na vašoj koži kao i njihove drastično skuplje alternative? Pa naravno da želite uštedjeti nekoliko stotina kuna!

U nastavku pogledajte 7 luksuznih tekućih pudera koje vrlo lako možete zamijeniti njihovim jeftinijim varijantama...

1. MAC Studio Fix Powder Plus Foundation vs Nyx Cosmetics Stay Matte But Not Flat Powder Foundation

Obično kad se prebacite s luksuznih brendova na one drogerijske otkrijete manjak nijansi koje vam se nude na odabir. To vam se svakako NEĆE dogoditi s Nyx-ovim Stay Matte Powder puderom. Postoji čak 20 nijansi, a sve se jednostavno apliciraju i daju identičan mat izgled koži kao i MAC-ov slavni puder u kamenu.

2. Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup vs Revlon ColorStay Makeup

Razlog zašto je Estée Lauderov Double Wear Stay-In-Place tekući puder toliko obožavan u svijetu ljepote može se sumirati u jednoj riječi: POSTOJANOST. Većina ljubitelja Estee Lauderovog pudera će reći kako se ništa ne može mjeriti s njime, ali Revlonov Colorstay nevjerojatno mu se približio zahvaljujući svojoj čudesnoj moći prikrivanja i to po duplo manjoj cijeni.

3. Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Illuminating Foundation vs L'Oréal True Match Lumi Healthy Luminous Makeup

Yves Saint Laurent zabilježio je magiju Touche Éclata i stavio ga u formu tekućeg pudera. Kako bi ijedan proizvod mogao biti sličan njemu? Zahvaljujući L’Oréalovoj Liquid Light tehnologiji, True Match Lumi Healthy Luminous puder uistinu to i čini! S njime ćete postići taj "unutarnji sjaj" o kojem sve žene sanjaju i dobiti laganu do srednju prikrivenost.

4. Nars Sheer Glow Foundation vs Neutrogena Healthy Skin Liquid Makeup

Lagani tekući puder s efektom osvjetljivanja kože, Narsov Sheer Glow tekući puder savršen je za svaki dan. Ali Neutrogenin Healthy Skin Liquid puder bogat antioksidansima dati će vašoj koći gotovo identičan sjaj. Jedina razlika? Neutrogenina formula nudi vam nešto veću moć prikrivanja od Sheer Glowa.

5. Benefit Cosmetics Hello Flawless! Oxygen Wow Liquid Foundation vs Rimmel Wake Me Up Foundation

Benefitov Hello Flawless! Oxygen Wow tekući puder hidrira, osvježuje i hrani kožu. Rimmelov Wake Me Up puder ima gotovo identičan efekt, zahvaljujući bisernoj formuli koja iluminira kožu. Po teksturama su ova dva pudera identična. Ako želite prirodnu, srednju prikrivenost na koži - Rimmel je pametan odabir.

6. Make Up For Ever HD Invisible Cover Foundation vs Revlon PhotoReady AirBrush Effect Makeup

Oba su dizajnirana kako biste dobili savršeni, retuširani izgled kože (kako u živo tako i na kameri) i oba imaju jako puno obožavateljica u svijetu ljepote. Fanovi Make Up For Evera vole kako se puder stapa s kožom i ostavlja površinu savršeno glatkom. Fanovi Revlona obožavaju to što uz odlično prikrivanje, ovaj puder kožu ostavlja sjajnom i svježeg izgleda.

7. Giorgio Armani Maestro Foundation vs L'Oréal Magic Nude Liquid Powder 

Giorgio Armani Maestro tekući puder ima jednu od onih neobjašnjivih tekstura. Gotovo ga ne osjećate na koži, a nevjerojatno dobro sakriva nesavršenosti i ostavlja kožu glatkom, sjajnom i ujednačenom. Bio je apsolutno jedinstven. Dok se nije pojavio L'Oréalov Magic Nude Liquid puder. Savršeno se stapa s kožom, ne uvlači se u sitne linije i bore na licu - baš poput Armanija, dolazi u tekućem stanju, ali se u prvom dodiru s kožom pretvara u prah.