Najbolje frizure svih vremena za tanku kosu!

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

 Tanka kosa ne znači da morate ići kroz život s beživotnim, labavim uvojcima. Naravno, kad se rodite sa super čvrstom, gustom kosom nalik onima supermodela - imate više mogućnosti, ali nema razloga da djevojke tanje kose očajavaju. Ako niste primijetile već do sada, svijet ljepote jedna je velika optička iluzija. Baš kao što pravi ruž može učiniti usne punijima, a odgovarajući tuš oči većima, tako i odgovarajuća frizura može pretvoriti vašu kosu u (vizualno) gustu i voluminoznu ljepotu.

U nastavku pogledajte najbolje frizure za djevojke tanje kose...

1. Ravni rez do ramena

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

 

Duga kosa može biti teška za održavanje bilo koje frizure pa držite svoju kosu duljine oko ramena ili malo niže. Trik kako da vaša kosa do ramena izgleda punije jest ravni rez.

2. Postepeni bob

Giuliana Rancic
Giuliana Rancic

 

Kraći rezovi uvijek su dobra ideja ako imate tanju kosu. Bob frizura je bezvremenska i stvara lijepi oblik za tanju kosu koja bi inače mogla izgledati beživotno. Bob koji je nešto duži sprijeda drži težinu na jednom mjestu pa će vaša kosa izgledati još punije.

3. Debele šiške

Alexa Chung
Alexa Chung

 

Kakav god stil frizure da imate, šiške nikad neće razočarati djevojke tanje kose! Samo pripazite da ih odrežete ravno kako bi izgledale gušće. 

4. Pixie frizura

Halle Berry
Halle Berry

 

Kraća kosa čvršća je od dužih uvojaka tako da i najtanja kosa može itekako profitirati od kraćih frizura. Pixie frizure definitivno će vašu tanku kosu učiniti puno gušćom nego što ona to je.

5. Duboki razdjeljak na strani

Miranda Kerr
Miranda Kerr

 

Još jedan trik koji trebate isprobati ako imate dužu kosu. S dubokim razdjeljkom na strani, praktički spajate svu kosu zajedno i stvarate iluziju volumena. 

6. Lob s laganim slojevima

Ashley
Ashley

 

Lob je vrsta frizure koja odgovara svim tipovima kose, a posebice tanjoj zato što uokviruje vaše lice bez pretjerane težine. Držite se svjetlijih slojeva, a vrhovi kose neka ipak budu ravnije odrezani.