Dior lansirao novi revolucionarni puder!

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Natalie Portman za Dior
Natalie Portman za Dior

Svijet je korak bliže selfie-dominaciji s Diorovim najnovijim tekućim puderom, čija je formula specifično proizvedena kako bi pomogla ženama da izgledaju dobro na slikama.

Diorskin Star puder stvoren je sa, kako je brend naziva, revolucionarnom novom formulom koja se koristi tehnologijom "isijavanja svjetla" kako bi zadržala prirodno svjetlo na licu, naglasila jagodice i oči, a sakrila umornu kožu, pretjeran sjaj i bore.

Natalie Portman u kampanji za Diorskin Star
Natalie Portman u kampanji za Diorskin Star

Nakon pomnih istraživanja što žene žele od svoje kože, Dior je otkrio kako dvije trećine žena ne vole svoj izgled na slikama. Također, otkrili su da je 42% žena priznalo kako im tekući puder daje samopouzdanje kada se trebaju fotografirati.

Kao odgovor na to, ova francuska modna i kozmetička kuća proizvela je tekući puder koristeći tehnologiju "treperećeg svjetla", koja zapravo razbija grubo svjetlo koje nas okružuje. Ovom tehnologijom, blic fotoaparata raspršuje po licu zrake čistog svijetla te na taj način njegovi korisnici instantno izgledaju fotogeničniji. Stvoren je od strane znanstvenog tima kao jedna od tehnički najnaprednijih formula pudera na trenutnom tržištu. Zahvaljujući "ugrađenom" svijetlu koje ima u sebi  naglašuje i usavršava kožu. Rezultat je efekt gotovo retuširane kože i nevjerojatan blistav sjaj iste.

Novi Diorskin Star puder
Novi Diorskin Star puder

Edouard Mauvais-Jarvis, direktor znanstvene komunikacije u Dioru, objasnio je proces: "Naš cilj bio je učiniti lice idealnim izvorom svjetla, emitiranjem najveće količine čistog svjetla kako bi postigli blistavost".

Oskarovka Natalie Portman zaštitno je lice Diorskin Stara, a sami puder moći ćemo vidjeti na djelu nešto kasnije ovog mjeseca tijekom Pariškog tjedna mode jer će biti korišten na modelima Diorove revije za kolekciju proljeće/ljeto 2015.

Puder će biti dostupan u čak 16 nijansi koje se stapaju s podtonovima kože, pa zapravo sve što vam treba je čvrsta ruka, najnovija aplikacija za uređivanje slika i na pravom ste putu da postanete konkurencija Kim Kardashian.

Diorskin Star puder dolazi na police trgovina ovog tjedna po cijeni od 32 funte (približno 300 kuna).

Kraljica selfija - Kim Kardashian (Instagram)
Kraljica selfija - Kim Kardashian (Instagram)