Ashton Kutcher prekinuo vezu!

| Beauty |

Ashton Kutcher prekinuo je vezu!
Ashton Kutcher

Poznati američki glumac Ashton Kutcher prekinuo je vezu! Njegov ljubavni krah s ostacima hrane tema je nove kampanje u kojoj na lako pamtljiv i zabavan način Orbit podučava o važnosti pravilne njege usne šupljine. U reklami koja u Hrvatskoj počinje s emitiranjem 1. veljače Ashton, novo zaštitno lice brenda Orbit, "prekida" s ostacima ukusne pizze u ustima.

Imitirajući prekid ljubavnog odnosa, Ashton u reklami "prekida" s animiranim likom pizze koja je samouvjerena i neodoljiva te predstavlja namirnicu koju Ashton voli, ali i namirnicu koja se predugo zadržava na zubima što ugrožava njegovo samopouzdanje i može se loše odraziti na zdravlje njegovih zuba. Tek u trenutku kad se Ashton posluži paketićem Orbit guma za žvakanje bez šećera, njegova borba završava i može se pozdraviti s pizzom te vratiti samopouzdanje.

Ashton Kutcher prekinuo je vezu!
Ashton Kutcher i glumica

Komentirajući svoju ulogu u reklami, Ashton je naglasio: "Veliki sam obožavatelj brenda Orbit kojeg povezujem s uspomenama iz djetinjstva. Bio sam oduševljen kad sam vidio ovaj zabavan koncept sa scenom prekida, to je nešto s čim se svatko može poistovjetiti. Reklama ima i odličnu poruku. Ne možemo oprati zube nakon svakog obroka ili zalogaja, ali gumu za žvakanje možemo uzeti kako bismo se riješili ostataka hrane koji se predugo zadržavaju. Samo moramo paziti da se radi o gumi za žvakanje bez šećera".

Korištenje guma za žvakanje bez šećera važno je u uključiti u svakodnevnu rutinu njege zuba. Žvakanjem povećavamo izlučivanje sline koja ispire čestice hrane, pomaže u neutraliziranju opasnih kiselina na plaku i tako pomaže održati zube čistima i zdravima.

Nova reklama predstavlja nastavak kampanje za njegu usne šupljine brenda Orbit, u kojoj je prethodno glumio Antonio Banderas koji se "rješavao" zaigranih likova hrane. Reklama će se u Hrvatskoj prikazivati tijekom cijele godine.

Nova Orbit reklama s Ashtonom Kutcherom