Jedina vježba kojom Beyonce održava svoju pješčanu figuru

| Beauty |

Instagram: @beyonce
Instagram: @beyonce

Ne postoji kraći i lakši put kako doći do zdrave figure - ali postoje neke jako efikasne vježbe koje vam itekako mogu pomoći. 

Ponekad se pitamo živi li Beyoncé u nekom tajnom, paralelnom svemiru s 50 sati u danu - jer kako bi inače stigla održavati nevjerojatnu glazbenu karijeru, brojne druge poslovne projekte, biti majka i još uvijek imati vremena održavati ono tijelo?! Tajna nije u višku sati u danu, već u maksimalnom iskorištavanju sve sekunde koju imate. Drugim riječima, Beyoncé nema vremena za dugotrajne treninge - njeni treninzi moraju biti sastavljeni od najefikasnijih vježbi na svijetu koje iziskuju najmanje vremena. A koji je najbrži, najsigurniji način kako dobiti savršeno tijelo pješčane figure - otkrio je njezin osobni trener Marco Borges. Jedna vježba mu je posebno važna i draga, a mi vam je otkrivamo u nastavku...

 
POKRET: Side Kick Push-Up

Postoji puno vježba za postizanje pješčanog struka, ali jedna vrlo efikasna i brza vježba je ustvari kombinacija skleka i bočnog udarca. Sklek jača mišiće prsa, ruku i ramena te istovremeno učvršćuje core. Bočni udarac pak jača bočne mišiće zbog kojih se tijelo sužava te dobiva oblik pješčanog sata. 

  1. Stanite u poziciju za sklekove. Vaše tijelo treba biti dijagonalna linija od glave do pete. 
  2. Spustite se i vratite u početnu poziciju za jedan sklek. 
  3. Nakon što se vratite, podignite desnu nogu i udarite bočno ispod tijela. Ako se osjećate stabilno, podignite i lijevu ruku dok ovo radite.
  4. Napravite još jedan sklek i ponovite udarac, ovoga puta s lijevom nogom.
  5. Ponovite 12-15 puta. 

Ako vam treba, donosimo i video demonstraciju:

Push Up to Side Kick