Ova beauty blogerica podigla je konturiranje na novu razinu

| Beauty |

Konturiranje na sasvim novoj razini!
Konturiranje na sasvim novoj razini!
Konturiranje je u modi već nekoliko godina, ali nedavno, makeup artisti su počeli pomicati granice do krajnjih rubova ovog beauty trenda. Konturiranje stopala, trbušnjaka i nogu postalo je jedna od ekstremnih metoda "uljepšavanja" tijela. Konturiranje tijela možda izgleda i zvuči zabavno za probati, ali odmah ćemo reći - apsolutno je nepraktično!
 
Australska beauty blogerica Chloe Morello sigurno se slaže s nama, jer je u nedavnom videu konturirala CIJELO tijelo kako bi naglasila koliko je ovaj trend smiješan i pretjeran. Uposlila je druge dvije beauty blogerice Sharon Farrell i Karimu McKimmie, kako bi joj pomogle u stvaranju konturiranog looka. Nakon što je Chloe pokazala kako izgleda "prije" makeupa, djevojke su je u petominutnom videu (koji je u stvarnom vremenu trajao 2 sata!) kompletno konturirale i transformirale. Čak su joj nacrtale i trbušnjake!
 
Djevojke su se našalile da "sve što vam treba za postizanje ovog looka su dvije vizažistice i makeup u vrijednosti pet tisuća dolara". Cijeli video je jako satiričan i zabavan, ali istovremeno šalje odličnu poruku o modernim standardima ljepote. U samo 3 dana od objave pogledan je preko 600 000 puta, a u nastavku pogledajte zašto!
 
Everyday Full Body Contour Routine