7 najgorih beauty trendova 2014. godine!

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Trendovi dolaze i odlaze, ali oni dobri se obično malo duže zadrže. Nažalost, nisu svi beauty trendovi jednako kreativni i nadamo se da će s 2014. godinom otići i oni naj besmisleniji te nam se neće tako skoro vratiti.

Od preimenovanja bob frizura svaki tjedan do pretjerivanja s olovkom za usta, u nastavku vam donosimo 7 beauty trendova za koje se nadamo da napokon odlaze u mirovinu...

1. ZLATNE TETOVAŽE

Da, lažne tetovaže nisu trajne i puno su jeftinije od onih pravih. Ali hajdemo sačuvati samoljepljive tetovaže za djecu, zato što zlatno lišće na vašem tijelu nije nimalo privlačno.

2. INSTAGRAM OBRVE

Precrtane obrve postale su Instagram hit. Ironično je to što ovakve obrve ne izgledaju nimalo privlačno u živo. Instagram obrve imaju ombre efekt - trebale bi biti definirane u sredini i na krajevima...Hajdemo jednostavno normalno popunjavati obrve i sačuvati specijalne efekte za editorijale.

3. PREIMENOVANJE BOB FRIZURE

Očito je "wob" novi valoviti bob, "lob" je dugi bob, a "fob" je lažni bob. Dosta je više - bob je bob!

4. LUDO KONTURIRANJE

Sjećate se kad je narančasti ten bio hit? Ovo je otprilike u tom rangu. Kada je pravilno, konturiranje može naglasiti prirodne strukture vašeg lica, ali ovaj popularni trend dobio je totalno ludi zaokret. Nemojte pretjerivati s bronzerom i highlighterom (manje je više!). To nije lijepo na nikome!

Kim Kardashian
Instagram: Kim Kardashian

5. ŠPIC NOKTI

Nikada nismo shvaćali ljepotu u dugim noktima nalik kandžama. Neugodni su i izgledaju strašno. Molimo vas, neka ovo ludilo prestane!

6. EKSTREMNI OMBRE

Kosa koja izgleda kao da vas je udarilo sunce može izgledati jako lijepo kada je pravilno ofarbana. Kada je kosa očigledno u dvije različite boje, izgledate kao da ste već nekoliko mjeseci zanemarivali svoj izrast. Velika pogreška - ogromna!

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens/ Getty Images

7. PRECRTAVANJE USANA

Sviđa nam se ideja punih usana, ali djevojke pretjeruju s olovkama za usta i ruževima. Šminkajte se umjereno.

Kylie Jenner
Instgram: Kylie Jenner