7 najboljih jeftinih pudera koje vizažisti obožavaju

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Najbolji jeftini puderi!
Najbolji jeftini puderi!

Vizažisti imaju pristup najboljim svjetskim puderima i mogućnost eksperimentiranja sa svima: La Mer, Clé de Peau, Tom Ford, Make Up For Ever, Dolce&Gabbana— koji god vam padne na pamet, oni su ga sigurno koristili! S obzirom na njihovo iskustvo i autoritet, oduvijek nas je zanimalo koje bi jeftinije, drogerijske brendove i proizvode preporučili i koje koriste - jer ako takav puder uspije impresionirati vizažista, onda je ZAISTA dobar.

U nastavku pročitajte kojih 7 jeftinih pudera vizažista svijeta apsolutno obožavaju i koje su smjestili uz bok najskupljim i najluksuznijim brendovima...

1.  Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation

Osim što ima odličan izbor nijansi, ovaj puder izgleda poput kože. S obzirom na njegov mat finish, postojan je i dugotrajan te izuzetno dobro prikriva nepravilnosti na koži. Tekstura i formula pudera je mekana i podatna na koži što joj daje nevjerojatno prirodan, ali istovremeno savršen izgled.

Maybelline Fit Me! Matte & Poreless 
Maybelline Fit Me! Matte & Poreless 

2. Revlon ColorStay Foundation

Ovaj magičan tekući puder izuzetno je postojan i dugotrajan i prikriva nepravilnosti kao ni jedan drugi. Daje mat izgled koži i pomaže sa zadržavanjem ulja.

Revlon ColorStay Foundation
Revlon ColorStay Foundation

3. Maybelline Dream Fresh BB 8-in-1 Beauty Balm

Maybellineova BB krema favorit je mnogih vizažista. Razlog? Jako se jednostavno nanosi, postojana je i nevjerojatno lako se stopi s kožom te joj daje prirodan sjaj koji nije tako lako postići s klasičnim tekućim puderom.

Maybelline Dream Fresh BB 8-in-1 Beauty Balm
Maybelline Dream Fresh BB 8-in-1 Beauty Balm

4.  L'Oréal True Match Super-Blendable Makeup

Tekući puder s odličnom moći prikrivanja nepravilnosti, a zbog svoje formule koja ne sadrži ulja - odličan je izbor za sve osobe s problematičnom kožom. Ostavlja kožu prozračnom, ujednačenom i savršenom. 

L'Oréal True Match Super-Blendable Makeup
L'Oréal True Match Super-Blendable Makeup

5. Revlon Nearly Naked Makeup

Baš kao što mu i samo ime kaže, ovaj tekući puder izgleda potpuno prirodno na koži, ali ju istovremeno ostavlja ujednačenom i luminoznom. Ovisno o količini koju nanesete sami kontrolirate njenu moć prikrivanja.

Revlon Nearly Naked Makeup
Revlon Nearly Naked Makeup

6. Maybelline Fit Me Dewy + Smooth Foundation

Još jedna vrsta popularnog Maybellineovog pudera, ali ovoga puta više hidratizirajuće formule. Savršen izbor za djevojke suhog tipa kože jer ju ostavlja svježom, prirodnom i luminoznom. 

Maybelline Fit Me Dewy + Smooth Foundation
Maybelline Fit Me Dewy + Smooth Foundation

7. Revlon ColorStay Whipped Creme Makeup

Za sve koji žele nešto jaču prikrivenost ovo je savršen izbor pudera. Njegova kremasta formula dopušta vam da sami kontrolirate jačinu prikrivanja, ali istovremeno je jedan od pudera koje je najlakše nanijeti na lice upravo njegove zbog kremaste teksture.

Revlon ColorStay Whipped Creme Makeup
Revlon ColorStay Whipped Creme Makeup