7 jednostavnih frizura koje možete napraviti s masnijom kosom

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

7 jednostavnih frizura koje možete napraviti kad vam je kosa prljava
7 jednostavnih frizura koje možete napraviti kad vam je kosa prljava

Ljeto je počelo, što znači da će nam se sve više događati oni bezbrižni momenti koje uživamo u mjesecima sunca. No, s druge strane, vrućina ne djeluje baš najbolje na našu kosu i održavanje frizure - i puno češće nam se događaju "bad-hair" dani nego što bi ih voljeli imati...

U nastavku donosimo 7 preslatkih frizura kojima možete zamaskirati činjenicu da niste imali vremena oprati kosu ili vam se zbog vrućine nekontrolirano kovrča!

1. Omotani visoki rep

Ako dodate slatku vrpcu ili kožni omotač oko repa, svaki ćete visoki rep iz običnog pretvoriti u cool frizuru, a da pritom nitko neće primijetiti da ste preskočili svoj uobičajeni dan za pranje kose.

2. Pletenica na stranu

Nikad ne možete pogriješiti s velikom pletenicom. pogotovo u dane kad vam je kosa nešto prljavija ili masnija. Pokušajte s ovakvom koja započinje prilično visoko i prebacuje se na stranu u običnu riblju kost.

3. Zalizana niska punđa

Ako volite šik frizure, ovo je stil baš za vas! Zalizana niska punđa sklonit će vam kosu s lica, a istovremeno vam podariti prekrasan, čisti look.

4. Cornrows

Kada govorimo o pletenicama, što veće to bolje! Pokušajte napraviti takozvane "rogove" od pletenica koji izgledaju nevjerojatno moderno i cool, a sve što vam treba je strpljenje i malo laka za kosu.

5. Prekriženi rep

Ako primijetite da vam se kosa počinje mastiti, zavežite je u ovakav prekriženi niski rep. Sakrit ćete eventualne masnije pramenove, a izgledati trendi!

6. Bubble konjski rep

Ako je vrijeme vani izuzetno vruće, pokušajte napraviti visoki rep u slojevima koji podsjećaju na balončiće. Ova frizura krasno će uokviriti vaše lice, a da vam kosa pritom neće smetati!

7. Zalizani i zamotani rep

Zalizani i zamotani rep apsolutno je savršen način kako da sofisticirano prikrijete "bad hair" dan. Ne zahtijeva puno truda ni brige, a izgledat će kao da ste se svojski potrudili oko svoje kose.