5 savjeta kako dobiti valove u kosi poput Gisele

| Beauty |

U prodaji dvije bombastične naslovnice s Gisele Bundchen i Ditom Von Teese
Gisele Bundchen za Vogue UK

Čini nam se da svaki put kada vidimo supermodel Gisele Bundchen, ona ima naprosto savršene morske valove - kao da je tik došla s plaže, a kosa joj je još uvijek "šuškava" od soli. Međutim, sve je u malim trikovima pomoću kojih Giselina kosa izgleda jednako zamamno u svakoj prilici. U nastavku saznajte one najbitnije!

1) Morate biti ošišani na pravi način - Giselin frizer, Harry Josh, izjavio je da je prvenstveno sve u načinu na koji je kosa rezana. Predlažu se specifično rezani "repovi" kako bi se kasnije uvijanjem da debelu četku dobili vrckavi valovi.

2) Kosa treba teksture - Morate nabaviti pjenu za volumen, šampon za suho pranje, ili slani sprej koji je daleko najbolji izbor, kako biste dobili tu šuškavost i prirodni volumen. Nakon što nanesete proizvod morate kosu gužvati rukama kako biste postigli željeni efekt.

3) Čvrste kovrče za prije spavanja - Ako vam kosa ne ostaje nakovrčana dugo, večer prije s vrlo uskim figarom nakovrčajte kosu na vrlo čvrste i zbijene kovrčice i odite spavati. Ujutro kada se probudite kosa bi vam trebala izgledati taman opušteno koliko treba!

4) Valovi u 5 minuta - Peglom za kosu možete napraviti morske valove u samo pet minuta, nakon što se malo "ispraksirate". Nekoliko centimetara od razdjeljka peglom okrenite vlas kose u smjeru prema van kako biste dobili lagani val, a zatim nanesite slani sprej i zgužvajte je.

5) Spavajte s punđicom - Ili s više punđica, ovisno o tome koliko lagane valove želite imati. Kosa će vam ujutro biti prirodno zgužvana, no raščešljajte je prstima i nanesite proizvoda za teksturiranje kako bi efekt bio potpun.

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen