Idealna frizura i šminka za prvi dan škole

| Beauty |

Idealna frizura i šminka za prvi dan škole
Desi Perkins

Ljeto je pri kraju, povratak u školske klupe je sve bliže kao i silne obaveze koje škola nosi. Društvo nismo dugo vidjeli a i prvi dan je sam po sebi uvod u sve što naredna školska godina nosi sa sobom a tek nakon prave obaveze počinju. Nakon nekoliko mjeseci odmora nije se problem probuditi na vrijeme i odvojiti desetak minuta na šminku i frizuru kako bi zablistali prvi dan a svima nam je poznato da nam to rijetko pada na pamet nakon par tjedana jer je svaka minuta sna više dragocjena a i nekako se opustimo pa na brzinu svežemo rep i eventualno prekrijemo koji prištić.

Make up look koji je Desi Perkins pripremila za povratak u školske klupe je decentan, brz i vrlo svjež - sve što trebate! U videu pokazuje kako njegovati kožu prije stavljanja šminke i to na prilično brz i jednostavan način a i sam make up je prilično jednostavan - primer koji popuni pore i pripremi kožu za tekući puder nakon čega ide upravo puder, korektor za prekrivanje podočnjaka, puder u kamenu koji osigurava postojan look cijeli dan, malo bronzera za osunčani izgled i nježno naglašavanje kontura lica, rumenilo i highlighter koji licu daju boju, sjaj i svježinu, popunjavanje obrva ako trebate, maskara i nježno rozi ruž.

Frizura je idealna za dane kad Vas kosa jednostavno odbija slušati - jednostavna i prpošna punđica koja je baš primjerena tinejdžerskim godinama. Odmorili se, nadamo se, jeste - frizuru i šminku smo pripremili a grijanje stolice ostaje na Vama. Želimo Vam sve najbolje u ovoj školskoj godini kao i studentima u akademskoj i naravno vjerujemo da ćete uspjeti savršeno iskopirati ovaj Desin look.

Prvi dan škole