5 najpopularnijih frizura za nadolazeću jesen

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Kako lišće počinje mijenjati boju, zašto ne bi i vaša kosa pratila njihov slijed? Uvijek je zabavno mijenjati garderobu i izgled svake sezone! U nastavku donosimo neke od najpopularnijih frizura i trendova za ovogodišnju jesensku sezonu:

1. SIVA BOJA KOSE

 Iako je srebrna kosa već imala svojih 5 minuta slave (sjetite se Kelly Osbourne i Nicole Richie), ova tamnija nijansa moderniji je pokušaj sive boje na kosi. Savršena je za jesen i izgledat će sjajno s tamnijim make-upom. U stvari, zvijezda serije "Orange is The New Black" Dascha Polanco upravo je obojila svoju kosu u ovu boju!

2. SOMBRE

Ako želite suptilniju promjenu ove jeseni, probajte sombre. Ako ste zbunjeni imenom, ovo je nešto nježniji oblik ombre kose. Zvijezde poput Lucy Hale i Kerry Washington rasturaju ovaj stil! Dopušta vam da zadržite postepeni prijelaz između tamnije i svjetlije nijanse kose.

3. PLATINUM PLAVA

 Iako se često odlučujemo za tamnije nijanse tijekom jeseni, platinum plava i dalje je jako popularan trend. Izgleda fenomenalno s tamnim obrvama i tamnim usnama - koje su igrom slučaja također jedan od top jesenskih trendova! Zvijezde poput Rite Ore i Gwen Stefani već neko vrijeme obožavateljice su ovog trenda.

4. PLETENICE

 Tijekom tjedna mode u New Yorku, modeli na revijama Marc by Marc Jacobsa i Givenchyja, imali su dvije čvrste pletenice, dok su na revijama brenda Etro modeli nosili polu spuštenu "riblju kost" pletenicu. Radite bilješke ovdje i počnite plesti svoju kosu!

5. RAZDJELJAK NA SREDINI

 Ove jesenske sezone, sve se vrti oko razdjeljka na sredini glave. Zavežite kosu u niski rep ili punđu za potpunu dominaciju trendovima. To je jedan od top izgleda koje smo imali prilike vidjeti tijekom tjedna mode u New Yorku!