5 frizura koje bolje izgledaju na prljavoj kosi!

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

 Svi mi obično dodamo ekstra dan ili dva između pranja kose. Jedini je problem to što kad duže ne peremo kosu, ne možemo ju slobodno pustiti da nam pada preko ramena. Imamo rješenje i za to: postoji nekoliko frizura koje zapravo puno bolje izgledaju na prljavu kosu! Zar to nije odlična vijest za sve nas malo ljenije cure?! 

U nastavku pročitajte 5 razloga zašto i nije tako loše koji put preskočiti pranje kose:

1. Neuredna punđa

Pretvorite svoju prljavu kosu u šik, neurednu nisku punđicu. Najbolje od svega je to što ćete na ovaj način sakriti svoj razdjeljak gdje vam je, prirodno, kosa najmasnija.

2. Dvostruka pletenica

Pletenice dodaju dovoljno teksture u vašu kosu kako biste sakrili neželjenu mast. Plus: dvostruke pletenice sakriti će pogled na vaš korijen kose!

3. Razbarušen francuski zavijutak

Zaglađen francuski zavijutak na sjajnu, čistu kosu se čini čak pomalo pre sterilno i pravilno. Umjesto toga, koristite prirodnu teksturu vaše kose koju dobijete nakon 3 dana "nepranja" i napravite neuredni twist na zatiljku.

4. Neuredna riblja kost

Kada govorimo o ribljoj kosti, što neurednije - to bolje! Preskočite nekoliko pramenova, izvucite kosu tu i tamo iz pletenice, radite što god vas je volja kako biste dobili željeni izgled. Zar to nije divno?

5. Obrnuti čvor

Prljava kosa i obrnuti čvor savršen su spoj! Učinite ga visokim, neurednim i nepravilnim te tako napravite kompletno promišljenu frizuru.