Lijeni tjedan na Wall.hr-u. Isprike čitateljima!

| Art |

Nakon iznimno uspješne kampanje za gradonačelnika, koja nije dijelila i razdvajala poput iznimno mučnih i retrogradnih kampanja njegovih konkurenata, već ujedinjavala, šesterostruki gradonačelnik Milan Bandić već je iduće jutro obilazio neke radove u ulici za koju ni poštar ne zna gdje je. 

Mi na Wall.hr-u smo također imali uspješno razdoblje iza sebe. Svibanj nam je, naime, bio iznimno uspješan i pisali smo o velikom broju zanimljivih tema. 
 
Međutim, za razliku od Banderasa (čiju zanimljivu sliku možete vidjeti ukoliko mišem ili prstem kliknete na ove ove riječi obojane u plavo), previše vremena smo proveli u samohvali i ovaj tjedan, jebatga, malo podbacili.
 
---
 
Elem, naš urednik kulture Đuro Jelačić i njegov pomoćnik Pero, zaposlen preko Vladine mjere za stručno osposobljavanje, vikend su proveli na Braču gdje su trebali zainteresiranu javnost izvještavati o finalu natjecanja za Najsexy Hrvaticu by Štajdi. Njihov tekst nažalost nigdje ne možete pročitati jer, umjesto da ga pišu, pravili su se da igraju ping pong i promatrali obnažene i iznimno atraktivne djevojke.
 
Službeni zapisnik s tog glamuroznog natjecanja ljepote možete pročitati na ovom linku, a za one punoljetne među vama koji su uz to i više vizualni tipovi - ima i mnoštvo fotografija!
 
Naše dvije zaposlenice, a za koje više ne možemo tvrditi da su nove jer je već napornih mjesec dana iza njih, Antonia i Viktorija, također su sjele na trajekt i poput Đure i Pere uputili se prema jednom od tisuću prekrasnih hrvatskih otoka. Samo umjesto Brača, one su krenule prema Korčuli, a gdje je Wall.hr bio jedan od ključnih aktera prilikom otvaranja prekrasnog novog, i naravno nevjerojatno luksuznog, PORT 9 RESORT-a u koji je investirano 75 milijuna kuna. A, ljepote Korčule nadahnule su i, bezbeli, raznježile i našu Suzy Josipović Redžepagić da povodom nedavne godišnjice braka napiše emotivan post o svom braku i ljubavi prema jednom Sarajliji...(Da parafraziram Dugme; tako je kad ljubi Bosanac!)
 
Svi zaposlenici Wall.hr-a su, prilikom tih kratkih radnih godišnjih odmora, koje ćemo im svakako odbiti od onih pravih, imali povlaštenu informaciju naše kolumnistice Alis Pečarić Marić o tome kojih 10 knjiga ovo ljeto treba čitati, a isto je sada dostupno i našim mnogobrojnim čitateljima koji na plažu uz ručnik, kremu za sunčanje i sunčane naočale, nose i knjigu. I to ne, nota bene, samo kako bi se pravili da čitaju dok odmjeravaju komade...
 
---
 
Isto tako, i naš nadaleko hvaljeni urednik, ujedno i potpisnik ovih redova te ove besramne samohvale, ovaj tjedan nije doprinjeo previše. Na svoj mnogo pametniji mobilni uređaj instalirao je, naime, igricu Football manager 2017. i preuzeo vodstvo talijanskog Intera iz Milana. U napad je odmah kupio Rooneya koji je u tandemu s Icardijem bio jedan od učinkovitijih strijelaca prvenstva u prvoj sezoni. U drugoj i trećoj sezoni dodao im je jos Ozila iz Arsenala te Robbena iz Bayerna i Interovom veličanstvenom povratku na vrh Europe više ništa nije stajalo na putu. O tome, ali i toj ovisnosti koja mu se nakon desetak godina nakratko ponovno vratila, pisati će u sklopu svoje terapije idući tjedan, a ovaj nije, eto, ništa drugo stigao osim osvojiti imaginarnu ligu šampiona s nekim crno-plavim točkicama koje na skliskom I-phoneovom ekranu ubrzano naganjaju neku lopticu.
 
Objektivnom promatraču sa strane, u ovom slučaju našem vjernom čitatelju, učinilo bi se da je na našem portalu ljetno landovalje i slavlje povodom prošlog itekako uspješnog mjeseca uzelo previše maha, da naš kućni doktor za film, Vuk Radić, kojim slučajem pred kraj tjedna nije izbacio ovu genijalnu analizu filma Michaela Baya;'The Rock'. S tim je spasio stvar! U tom filmu general američke vojske, razočaran u odnos Vlade prema njegovim stradalim kolegama koji su sudjelovali u tajnim misijama, zauzme zatvor Alcatraz i 80-ak turista koji su tamo bili u obilasku. Uvjeravam vas, međutim, da sličnosti s nekim našim lokalnim događanjima - kada su neki generali isto tako zauzimali šatore i crkve - apsolutno nema nikakve. S njihovom pričom više veze ima gastronomska analiza naše dopisnice iz Istre, Dijana Volkmer Krajina, a koja je pisala o izvrsnoj hrani u najboljem rovinjskom restoranu 'Orca'. Tamo, naime, znaju imati izvrsnu janjetinu. Skoro jednako tako dobru kao onu s kojom su se ovi naši ranije spomenuti generali gozbili na Markovom trgu...
 
Istina, opet smo imali više zanimljivih tema nego svi ostali portali zajedno, koji su vrtili samo jedne te iste teme, a mijenjali su samo lažne naslove, ali oni nam ni po čemu nisi kriteriji i znamo da možemo bolje. Stoga, osim isprike zbog manje tema nego što ste to tijekom svibnja bili navikli, šaljemo vam i poziv da nas pratite u idućem tjednu.
 
Biti će aktivniji i od Banderasovog...