Zagreb ima nove sushi restorane

| Wine and dine |

Zagreb ima nove sushi restorane
Evergreen

Sushi manija u Zagrebu traje već nekoliko mjeseci, i svakako ne jenjava, čemu svjedoči otvaranje sve više restorana s ovim simpatičnim, malim i zdravim zalogajima. U Zagrebu se ovaj tjedan otvaraju čak dva nova sushi restorana, od kojih je jedan već dobro poznat, a drugi pruža nešto raznovrsniju ponudu i to u odlično uređenom interijeru.

U Ilici 49 ovoga petka otvara se novi restoran, točnije sushi & salad bar, "Evergreen". U Evergreenu ćete na dnevnoj bazi moći uživati u raznovrsnim osvježavajućim salatama, ručno rađenom sushiju, ali i drugim japanskim specijalitetima poput sashimija i tori teriyakija. Također, u ponudi će biti i mnogobrojne vegetarijanske opcije.

Zagreb ima nove sushi restorane
Evergreen

S druge strane, ako ste željni sushija kod kuće, prvi izbor bit će vam Binimoto Sushi, prvi hrvatski lanac take away i dostave sushija, na adresi Bukovačka cesta 27 otvorio je svoj treći restoran u Zagrebu, čime je i stanovnicima istočnog dijela grada omogućio da uživaju u deliciji koju mnogi smatraju najzdravijom i najukusnijom hranom na svijetu. Kao i oni postojeći u Radničkoj cesti 43 i Teslinoj ulici 14, Binimoto Sushi restoran u Bukovačkoj autentičnog je i prepoznatljivog dizajna te će svima onima koji zbog poslovnih i privatnih obveza nemaju mnogo vremena omogućiti zdrav i istovremeno ukusan te cjenovno prihvatljiv obrok.

„Kada smo kretali u projekt Binimoto Sushija primarna nam je želja bila napokon ponuditi Zagrepčanima visokokvalitetan, ali cjenovno dostupan sushi. Sada, nakon nešto više od godinu dana koliko poslujemo, s velikim zadovoljstvom mogu reći da je Binimoto u potpunosti prepoznat i prihvaćen. Otvorenje trećeg restorana uklapa se u našu viziju u skladu s kojom želimo biti najveći i najbolji sushi take away lanac u Hrvatskoj, koji će prosječnom čovjeku omogućiti da uživa u vrhunskom sushiju“ – izjavio je Davor Bienenfeld, vlasnik Binimoto Sushija.

Osim sushija, koji je u svijetu već neko vrijeme najbrže rastuća vrsta prehrane koju se konzumira izvan kuće, restoran u Bukovačkoj kao novitet nudit će i gotova azijska jela te deserte, pripremljene samo od najkvalitetnijih namirnica.

Za sve one kojima niti jedan od tri dosad otvorena restorana nije blizu, odnedavno je u ponudi novi proizvod. Riječ je o Binimoto Party Setovima, koji se mogu naručiti za van i bit će dostavljeni na željenu lokaciju spremni za serviranje. Riječ je o posebno osmišljenim setovima koji se sastoje od 60, odnosno 67 komada različitih vrsta sushija, uz dodatke soja umaka, wasabija i đumbira, a u kojima se može uživati u vlastitom domu ili na najrazličitijim vrstama zabava.

Zagreb ima nove sushi restorane
Binimoto

Oba restorana svakako stavite na svoj popis onih restorana koje morate posjetiti - posebice ako ste ljubitelj azijske kuhinje.

Zagreb ima nove sushi restorane
Binimoto