Suzy Josipović Redžepagić napokon objavila novu kuharicu!

| Wine and dine |

Kuharica Mama zna! Suzy Josipović Redžepagić

Suzy Josipović Redžepagić autorica je nekih od najprodavanijih domaćih kuharica posljednja dva desetljeća, sveprisutna javna ličnost, te, prije svega, majka. Većini je poznata po njenoj dugogodišnjoj i uspješnoj modnoj i organizatorskoj karijeri, a nekima više i po njenoj kuhinji i receptima po kojima mnogi od nas kuhaju već godinama. 

Prije 12 godina objavila je svoju prvu kuharicu Mama zna! te nakon nje još dvije manje, s njenim najdražim slatkim i slanim receptima, jednu božićnu u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba te klimatsku kuharicu. A kako je od njene prve kuharice, koja se rasprodala u rekordnom roku, prošlo već toliko godina, napokon je došlo vrijeme i da se objavi novo izdanje. U ovom proširenom i dopunjenom izdanju nezaobilazne kuharice "mama zna!“ pronaći ćete 600 provjerenih slanih recepata kojima je ispričana nježna priča o ljubavi, toplini i snazi koju donose obitelj i prijatelji.

Dobro došli u kuhinju Suzy Josipović Redžepagić. Udobno se smjestite i prepustite bogatim mirisima i okusima kojima obiluju njezina jela. Neka su hrvatska, neka francuska, neka pak azijska, ali sva su iz srca. Postavite stol, okružite se najmilijim vam ljudima i jelima poručite sve što ne možete pretočiti u  riječi „Nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno, naravno! Ali zato sve isprobano nebrojeno puta i začinjeno s puno ljubavi, zanosa i strasti bez kojih, uostalom, nema ničega što vrijedi.

Kuharica Mama zna! Suzy Josipović Redžepagić

Suzy je ljubav prema kuhanju naslijedila od svoje majke od koje i potječe većina njezinih recepata, a svoju ljubav nastoji prenijeti kako svojim prijateljima i obitelji, tako i čitateljima kroz ovu kuharicu. 

Pretprodaja kuharice Mama zna! je već počela te je već u prvih 24 sata ostvarila rekordne brojke. Naime, u samo jednom danu je prodana trećina ukupne naklade! Za sada se kuharica može prednaručiti preko Mozaikove web stranice , a planiran početak isporuke je oko 10. studenog. Kuharica će također biti dostupna u knjižarama diljem Hrvatske, a moći ćete ju nabaviti i na sajmu knjiga Interlieber, kao i na Suzynim radionicama.