Sjećate li Krašuljaka i Krašotica? Vratili su se u novom ruhu i sada dolaze u 8 vrsta

| Wine and dine |

PreKrašni kolačići

Omiljeni Kraš keksići - Krašuljci i Krašotice svima bi trebali biti poznati, kako i po nazivu tako i po savršenom okusu koji se ne zaboravlja. Ipak, iz Kraša poručuju kako ih neće vratiti u prodaju, već su pripremili nešto puno bolje. Možda ste zadnjih dana na policama trgovina zamijetili novitet iz Kraša - kolačići koji su jednostavno - PreKrašni. Oni dolaze u 8 različitih vrsta, od kojih za neke možemo reći da su moderna verzija upravo onih, ultimativnih favorita - Krašuljaka i Krašotica.

PreKrašni kolačići

Upravo zato što dolaze u 8 različitih okusa, svatko može izabrati omiljeni kojim će stvoriti svoj PreKrašan trenutak. Kolačići sa sjemenkama suncokreta i sezamom, s komadićima tamne čokolade, s komadićima mliječne čokolade i kikirikija preliveni čokoladom, s punjenjem okusa limuna, s punjenjem od jabuke, s punjenjem od višnje, s kakao punjenjem i s nougat punjenjem – svi su na svoj način PreKrašni. Dolaze u pakiranjima od 200 do 220 grama i PreKrašno stoje na policama svih većih trgovina u Hrvatskoj.

PreKrašni kolačići

PreKrašni kolačići zagovaraju ljubav i toleranciju te tako dolaze u različitim okusima i različitim bojama kako bi udovoljili najistančanijim nepcima. U svijetu koji promiče izvrsnost, agilnost i konstantnu potrebu za dostizanjem još većih i boljih ciljeva te ulaganje u budućnost, PreKrašni ističu da je vrijeme da se svi okrenemo ovom jedinstvenom trenutku sadašnjosti i uživamo u trenutku, PreKrašnom trenutku. PreKrašnost je osjećaj kad si opušten, kad više nije bitno jesi li zakasnio na onaj sastanak dvije minute, slaže li ti se boja majice s uzorkom na cipelama i je li ti nova bijela košulja uprljana s malo fine i ukusne čokolade. U novom svijetu PreKrašnog trenutka mirimo se s tim da je bijela košulja savršena za fleke i da, ako već treba stajati mrlja na njoj – neka bude slatka mrlja, čokoladna ili ne. PreKrašnost je nešto što svaki pojedinac za sebe sam bira, a tu uskaču PreKrašni kolačići da podsjete na to da je u svakom trenutku moguće pronaći nešto pozitivno – onaj PreKrašan trenutak shvaćanja da je život lijep, da ne treba komplicirati i da je jednostavnost put k miru i sreći.

PreKrašni kolačići

Mi smo svoj omiljeni okus pronašli i malo je reći da smo oduševljeni, a vi, ako već niste, požurite do najbliže veće trgovine i pronađite svoj PreKrašan trenutak.