Sexy do ljeta: Brz, zdrav i zasitan Raw Smoothie

| Wine and dine |

Sexy do ljeta: Brz, zdrav i zasitan Raw Smoothie
Korak 1, 2, 3 i gotovi ste!

Nakon cjelodnevnog radnog dana, tone obaveza, umora i gladi sama ideja o pripremi nekog zahtjevnog jela, odlaska po namirnice u dućan i slično nije nam nimalo privlačna te smo vam pripremili odlično rješenje – Raw (sirovi) Smoothie.

Sve što trebate je Multipraktik ili blender, vodu i bilo koje voće koje vam se nađe pod rukom, a svakako preporučujemo i neko povrće, po mogućnosti zeleno! Ne zaboravite da je sirovo povrće prepuno vitamina, minerala, enzima i antioksidanata od koji se mnogi uništavaju kuhanjem zato je vrlo važno da što više povrća unosimo upravo u sirovoj varijanti. Varijacija na „Smoothie“ temu je bezbroj i možete upotrijebiti maštu u kombiniranju, staviti većinu sastojaka koje volite i minimalno onih koje ne preferirate, ali su zdravi ili jednostavno potrpati sastojke koje imate u kući u Multipraktik jer rezultat je siguran - multivitaminska bomba u čaši!

Naš današnji odabir su sastojci koje smo već imali kod kuće: jabuke, banana, ananas, kruška, naranča, kivi i listovi svježe blitve. Nakon što smo ih oprali, ogulili, narezali, potrpali u Multipraktik, zalili vodom, uključili - i nakon samo nekoliko minuta naš zdrav i tekući obrok spreman je za konzumiranje!

Namjerno smo napravili veću količinu za cijelu obitelj jer ostatak jednostavno prelijete u staklenu, zatvorenu bocu i spremite u hladnjak gdje prije samo sadržaj protresete prije uporabe. Sigurni smo da će vam dobro doći kad ogladnite, ne stignete li pripremiti doručak ili neki drugi obrok ili kad nakon napornog dana jednostavno trebate dozu energije, iako ovakakv obrok preporučujemo za doručak ili bilo koji obrok, ali do podneva kada naše tijelo još uvijek čisti naš organizam i ovakva energetska bomba šalje sve vitamine direktno u naše stanice, a ostatak vode iz smoothia čisti naš organizam. Ono što nikad nemojte je voće konzumirati uz ostalu hranu kako nebi došlo do ubrzanog truljenja u želucu, čija posljedica su plinovi i nadimanje i podrigivanje. Voće uvijek - samo i do 12 svaki dan!

Sexy do ljeta: Brz, zdrav i zasitan Raw Smoothie
Što više voća i povrća, to bolje