Recept za vrlo zdrave, ukusne i jednostavne homemade pahuljice

| Wine and dine |

Kako napraviti homemade pahuljice?

Doručak nikako ne bi smjeli izostaviti iz svoje rutine jer on je najvažniji obrok u danu. Upravo za doručak dosta ljudi voli pojesti pahuljice. Osim za doručak pojedini vole pojesti pahuljice s mlijekom za desert.
Problem s kupovnim pahuljicama jest što su prepune šećera pa zbog toga nikako nisu dobar odnosno zdrav izbor za doručak. Kupovne pahuljice svakako bi trebali izbjegavati poglavito ako pazimo na zdravlje, prehranu i liniju.
No odlična je vijest što smo otkrili genijalan recept pomoću kojeg, kod kuće, možete napraviti preukusne homemade pahuljice. Recept je prejednostavan, a kako napraviti homemade pahuljice saznajte u nastavku.
Sastojci:
- rižini krekeri
- zdravi čoko namaz
- limun

Kako napraviti homemade pahuljice?

Kako napraviti homemade pahuljice?

Prvenstveno što je potrebno napraviti kako biste dobili pahuljice jest usitniti pola pakiranja rižinih krekera. Rižine krekere možete usitniti u blenderu, ali nemojte ih previše usitniti kako se ne bi pretvorili u prah već u sitne komadiće. Nakon što ste usitnili rižine krekere u njih je potrebno dodati jednu veliku žlicu zdravog čokoladnog namaza nalik na Nutellu koje možete kupiti u dućanu ili ga možete napraviti i sami. Kako napraviti homemade Nutellu saznajte ovdje. U smjesu je potrebno iscijediti i sok od pola limuna. Sve skupa je potrebno dobro promiješati kako bi se smjesa sjedinila te nakon toga oblikovati male kuglice. Zatim ih je potrebno staviti u pećnicu na 120 stupnjeva neki 10 minuta.