Zagrebačka palačinkarnica Milky Whey slatke snove pretvara u stvarnost

| Wine and dine |

Palačinkarnica Milky Whey u Španskom
Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Ako već niste čuli za Palačinkarnicu Milky Whey, nemate pojma što propuštate - jer upravo su njihove palačinke proglašene najboljima u gradu Zagrebu i to od strane samih kupaca!

Za ljubitelje slastica i zdravih obroka, ovo mjesto postalo je kultnim okupljalištem. U zagrebačkoj Dubravi, točnije u Dankovečkoj ulici, skriva se presladak lokal neobičnog interijera koji nudi nevjerojatno kreativne, neobične i ukusne palačinke. U ponudi su i one slatke, ali i slane, kao i voćne salate, prirodni sokovi, shakeovi, sendviči i još mnogo toga. Možda najzanimljivije i inovativno u ponudi Milky Wheya su i proteinske palačinke - savršene za sve sportaše i pobornike zdravije prehrane! 

Palačinkarnica Milky Whey
Palačinkarnica Milky Whey

Sutra, u petak 10.4. , palačinkarnica Milky Whey otvara još jedan lokal i to ovoga puta u zapadnom dijelu grada Zagreba, naselju Špansko. Lokal se nalazi iza Karting centra u Posovom naselju, na Trgu 101. brigade. Palačinkarnica će raditi svakoga dana od 10-24 sata, baš kao i ona u Dubravi.

"Ideja je bila napraviti odmak od Milky Wheya u Dubravi, mali restorančić koji ima proizvode samo i isključivo od palačinki." Cijena palačinki kreće se od 13-17 kuna, a uz njih će se usluživati i vrhunska pića. 

Palačinkarnica Milky Whey
Palačinkarnica Milky Whey

Ovo kultno zagrebačko mjesto svakako se treba (ako već i nije) naći na popisu vaših omiljenih lokala jer će vas kreativni tim Milky Wheya svakoga puta iznova oduševiti novih, inovativnim idejama. Nema te kombinacije okusa, slastica i dodataka koje vam Milky Whey neće omogućiti. 

Nutella, Oreo keksi, šumsko voće, Ferrero, banane, Kinder bueno, sladoled, jagode, mousse, kokos, Kit Kat, Brownies, kikiriki maslac,... Trebamo li vas još uvjeravati? Cure li vam sline kao nama? Sutra pravac u palačinkarnicu Milky Whey na najbolje palačinke u gradu!

Palačinkarnica Milky Whey
Palačinkarnica Milky Whey