Ljubitelji kobasa napokon su došli na svoje

| Wine and dine |

Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Na adresi Ilica 5, unutar magičnog, mističnog i romantičnog Oktogona, nedavno je otvoreno pravo kraljevstvo za istinske ljubitelje mesa, točnije kobasica, prigodnog imena „Kralj Kobasa“. Iako se čini kao povučeno i skriveno, u ovoj kuhinji mjesta za skrivanje nema. Iako je samo nekoliko dana otvoreno, već se zna da se najbolje kobasice i kuhano vino pije i jede kod prozvanog „čarobnjaka iz Oktogona“. Ova hrana za dušu, kako kaže tim iz Kralja kobasica na čelu sa slavnim chefom Matom Jankovićem i njegovim dobro sofisticiranim nepcem, mesojede će učiniti najsretnijim ljudima na svijetu kada zagrizu u Kraljevsku Pečenicu, Kralja Thuringena, Češnjovku iz Pakla ili Kraljicu Zagreba. Već i sama imena stvaraju zazubice i kruljenje u želucu zbog kojih ćemo ranije završiti s poslom.

Kralj Kobasa

Kralj Kobasa za vas je odabrao samo najbolje od najboljih kobasica. On toliko obožava kobase da ih jede gotovo svaki dan i probao ih je sve. No za vas je izabrao samo najbolje od najboljega, a onda je smaknuo glavu nekolicini šefova kuhinje dok nije bio zadovoljan prilozima“, poručuju iz Kralja Kobasa. Ambijent je ugodan, topao, pravo domaći i kako bismo rekli „s nogu“, a hrana kao stvorena za hladne zimske večeri  i ugodna druženja i veselje sa svojim najdražima. Nikako nemojte propustiti zavući se u Oktogon!

Kralj kobasa