Farbika - tvornica dobre zabave i zanimljivih jela uz pomoć Luke Nižetića

| Wine and dine |

Vesela je to komuna u kojoj žive i rade kreativni i vrijedni ljudi dobre volje, u koju je dobrodošao svaki putnik namjernik, mještanin, životinja i naravno instrument

Iz godine u godinu, Fabrika u Komiži na otoku Visu napreduje, a slučaj je to i ovoga ljeta. Osim interijera, obogaćen je i jelovnik i to s novim receptima koje potpisuje Luka Nižetić, prvi hrvatski celebrity Masterchef. Ove sezone apsolutni hit Fabrike su burgeri s čarobnim umacima, biftek s karameliziranim komoračem i mrkvom, te zdravi smoothiji Popaj i Crvenkapica. Kad je slatko u pitanju, gosti nikako da se odluče je li im draža palenta badem torta ili cheescake.

Fabrika

Fabrika je osim po finim, ljetnim i brzim gastronomskim užicima te nasmiješenom osoblju, poznata i po eklektičnom uređenju gdje u podlozi uvijek svira funky mjuza uz koju se osjećate kao 'kod kuće'.

Teško je riječima opisati atmosferu koja vlada, ne samo u Fabrici kojoj je drugo ime 'tvornica dobre zabave', nego u cijeloj Komiži koja je zasluženo okićena titulom 'najljepše dalmatinsko malo misto'. Stoga, na putu prema Modroj špilji obavezno navratite do Fabrike da nazdravimo rakijicom od rogača! Do tada ih pratite na facebook stranici Fabrika!