Zavirite u prvi njujorški MAC makeup studio

| Design |

Kao omiljena tvrtka vizažista i fotografa, MAC je uvijek imao smisla za krojenje svoje profesionalne ljepote kroz žene sa zahtjevnim rasporedom, stoga ne čudi njegov najnoviji pothvat koji nije iznimka.

MAC je tako nedavno otvorio svoj prvi makeup studio u njujorškom Upper East Sideu. Za razliku od svojih deset postojećih trgovina s područja Manhattna, naglasak nije stavljen na prodaju proizvoda, već na pružanju prostora za šminkanje u cijelosti posvećenom svojim makeup umjetnicima i stručnjacima.

U prostoru od 88 kvadratnih metara osjeća se iznenađujuća intimna atmosfera. Šest stolaca poslaganih pored linijskog stola u središtu studija s još dva odvojena za privatne skupine čine ovaj makeup studio oazom šminke i ljepote. Topli i hladni rasvjetni tonovi uklopljeni su u stvaranje dojma prirodne rasvjete te iako je puni asortiman dostupan za kupnju, prodaja je veoma diskretna. Umjesto prodajnih polica, zidovi su obloženi zadimljenim ogledalima i ogromnim našminkanim licima s MAC potpisom.

Tako ćete u makeup studiju moći čuti lekcije i beauty savjete prilagođene kupcima s osobnim preferencijama te zatražiti pomoć od stručnjaka. Profesionalni vizažisti također nude MAC-ovu ponudu šminkanja najtrajnijih izgleda – bilo za redovni radni dan ili glamuroznu večeru.