Stižu nam predivne božićne Chia Cups šalice

| Design |

Chia cups

Kažu da je zabranjeno spominjati Božić i božične dekoracije dok ne prođe Halloween i da dan nakon Noći vještica kreće odbrojavanje do Božića. No, veliki lanci i dućani s proizvodima za dekoraciju doma već krajem rujna krenu dobivati božićne  dekoracije pa nas tako ne čudi da su i naši domaći kreativci krenuli u blagdansku ofenzivu.

Chia cups

Neovisno o tome jesmo li ljubitelji čaja, kave, kakao ili nečeg drugog, svi volimo imati lijepe šalice iz kojih uživamo u svojem omiljenom toplom napitku. Već smo pisali o jako popularnom domaćem brandu s predivnim šalicama - Chia cups iz kojeg stoji Filipa Sorko.

Chia cups

Ove preslatke porculanske šalice idu s pripadajućim tanjurićem, dolaze u nekoliko veličina i zajedničko im je da na sebi uz razne crteže, imaju uglavnom vesele točkice, tu su i većinom zlatne ručkice. Ono što je također njihova oznaka je da su neki modeli većinom rasprodani pa ljubitelji ovih točkastih šalica čekaju najave datuma kada će određeni model biti izbačen na webshopu.

Chia cups

E tu dolazimo do poveznice Chia Cupsa i Božića. Definitivno najtraženija kolekcija ovog brand je ona božićna, pogotovo jer dolazi u limitiranom izdanju.

Chia cups

Chia cups s božićnim motivima biti će dostupne isključivo na njihovom webshopu od 15.10. i to u dvije veličine, M - po cijeni od 230 kuna i L po cijeni od 250 kuna. Za sve njihove fanove, u tijeku je i nagradna igra u kojoj poklanjaju jednu blagdansku šalicu u većoj dimenziji.

Chia cups
Chia cups