Zavirite u novi IKEA katalog za 2017. godinu

| Design |

IKEA je jučer predstavila svoj novi katalog za 2017. godinu u kojem se nalaze proizvodi koji će biti dostupni od 8. kolovoza 2016. godine. Ovogodišnja tema je "Goodbye, expectations. Hello, you!" kojom će promicati slobodan način života te se udaljiti od tradicionalnih očekivanja za domaćinstvo. Unutar kataloga, na više od 300 strana, pronaći ćete "nove ponude proizvoda za uređenje doma te inspiraciju i pametna rješenja za svako područje u kući", navodi se u priopćenju.

IKEA katalog 2017.

"Želimo započeti razgovor o pritiscima koje smo (si) svjesno ili nesvjesno stvorili kada je u pitanju život kod kuće", rekla je Shideh Hashemi, marketing menadžerica američke Ikee. "Želimo omogućiti ljudima da se potpuno opuste, prihvate jednostavnost života i uživaju ​​u svojem slobodnom vremenu kod kuće."

IKEA katalog 2017.

Iako postoje novi proizvodi za svako područje doma, novi se katalog usredotočuje posebno na život u i oko kuhinje. Od stola u blagovaonici koji može poslužiti i kao radni stol do potpuno prenosivog mini kuhinjskog seta, nova kolekcija ima za cilj pružiti svestrane i fleksibilne proizvode te takav način života stvoriti kod samih kupaca.

IKEA katalog 2017.