Zaljubljeni smo u novi IKEA božićni katalog

| Design |

Tko se osim nas najviše veseli božićnim praznicima i ugođaju koji ih prati? Za jedno smo sigurni - i IKEA obožava božićno vrijeme. Novi katalog s WINTER kolekcijom za 2016. godinu oduševio nas je idejama i dekoracijama koje će uljepšati svačiji dom te ovogodišnje božićne praznike.

IKEA božićni katalog 2016

IKEA je ove godine inspiraciju pronašla u švedskoj tradiciji s kraja 19. stoljeća te u jednostavnim i prirodnim materijalima kao što su vuna, koža, drvo, lan, pređa i krzno u nijansama crne, sive i bijele s naglascima u crvenoj, tamno plavoj i srebrnoj boji. WINTER kolekcija temelji se na tradiciji i elementima dekoracije koji dom čine ugodnim i toplim za vrijeme božićnih praznika podsjećajući na atmosferu zimskih koliba iz ruralnih sredina.

IKEA božićni katalog 2016

Osjećaj ugode za vrijeme blagdana svakako ovisi o rasvjeti, zato se IKEA pobrinula da viseće i podne zvijezde, zidne lampice te svjetleći darovi obasjaju dom savršenom svjetlošću, dok svijeće doprinose "živoj" vatri koja nam je potrebna tijekom zimskih mjeseci. Ne izostaju ni jastuci s božićnim motivima te kalupi za kolače kojima nitko neće moći odoljeti.

IKEA božićni katalog 2016