Zaljubili smo se u novi Lenovov Yoga tablet baš kao Ashton Kutcher!

| Design |

Novi LenovovYoga Tablet 2 Pro“ ne samo da ga možemo postaviti na ravnu plohu pod kutem od gotovo 180 stupnjeva, već može poslužiti kao projektor koji stvara sliku od čak 50 inča. Takav projektor pretvara tamnu sobu u kućno kino emitiranjem filma na bilo koji zid ili strop. Za doživljaj pravog kućnog kina pripomažu i  dvostruki ugrađeni prednji JBL zvučnici te Dolby Surround zvuk.

Lenovo Yoga tablet 2 pro - projektor

U isto vrijeme, ovaj tablet ima quad 2560 x 1440 razlučivost zaslona te veličinu zaslona od 8 do 13,3 inča, ovisno koji od 5 modela odaberete. Ono što je još zanimljivo kod ovog tableta je to što ga možete objesiti na zid poput slike što vam može omogućiti gledanje u ekran dok kuhate, jedete ili vježbate.

Lenovo Yoga tablet 2 pro - prezentacija

Unutar samog tableta nalazi se Intelov Atom procesor koji podržava velike brzine 4G LTE mreže, a podržava Android i Windows softwere. To omogućuje brzo pregledavanje i preuzimanje podataka za rad ili igru. Uz tablet napravljena je i prilagođena tipkovnica koja se savršeno spaja s njime i olakšava nam tipkanje, slanje poruka i e-mailova . Za kraj smo ostavili ono najbolje, a to je da baterija traje i do 15 sati (naravno, uz neprekidno korištenje) i u stanju je napuniti vaše ostale gadgete. Da, zaljubili smo se u ovaj tablet baš kao Ashton Kutcher!

Lenovo Yoga tablet 2 pro - Ashton Kutcher