Zabavite svoj dekor dosjetljivim umjetninama

| Design |

Prva stvar koju ćete ugledati kada zakoračite u ovaj fantastičan stan jest izvanredna umjetnina pod nazivom "The Unveiling" irskog umjetnika Conora Harringtona. Umjetnina je prikladnog naziva jer na ulazu služi kao uvod u "otkrivanje" ostatak ovog modernog stana.

Smješten u Singapuru, ovaj apartman definiran je kao eklektičan dom s umjetninama iz cijeloga svijeta. Mnoge su umjetnine i dekoracije iz osobne umjetničke zbirke vlasnika. Unutrašnjost se može opisati kao kapriciozna, što po definiciji odgovara i vlasniku i dizajnerskom studiju, KNQ Associates. Prazno platno stana postalo je razigran eksperiment i poligon za stil, materijal i teksturu.

KNQ Associates

Visoki strop od 3,35 metra zabavno je iskorišten i pretvoren u neobično i zabavno polu-potkrovlje. Rasvjeta prati muzejski stil koji povećava percepciju umjetničke galerije u kojoj se nalaze fantastične pop i street art umjetnine poput slike španjolskog umjetnica Pejaca iznad kreveta, jastuk s likom karikirane kraljice Elizabethe te bista Mao Ce-tunga.

KNQ Associates