Viseća ležaljka - za male i velike stanove

| Design |

The True Apartment je privatan moderan dom s adresom  u Kijevu u Ukrajina kojeg je dizajnirao SVOYA Studio. Dizajnerima je cilj bio razviti mirno utočište za stanare koje se suprotstavlja napornom ritmu uzburkane metropole. Prema izjava dizajnera, klijent je htio pretvoriti trosoban stan u dom sa samo dva interijera: prostrano područje koje kombinira kuhinju i dnevni boravak / blagovaonicu te velika spavaća soba s puno prostora za pohranu i velikim staklenim tušem.

The True Apartment by SVOYA Studio

Završen prostor odiše sirovim, no ipak intimnim osjećajem. Rezultat toga je korištenje prirodnih materijala kao što su drvo s Karpata koje čini parket u dnevnom boravku te keramičke pločice iz lokalnih lončarnica koje obogaćuju dizajn u glavnom hodniku.

The True Apartment by SVOYA Studio

Stan je uređen s elementima koje je dizajnirao sam SVOYA Studio, uključujući Vpotolok svjetiljke, Izdereva postolja, triptih s ukrasnim čavlićima i slika umjetnika Antona Sokolova. Viseća ležaljka u dnevnom boravku i elegantan niz svijeća uz prigušenu rasvjetu svakako pridodaju na toplini i ugođaju pravog doma, stoga ne oklijevajte i nabavite svoje najudobnije mjesto u stanu. Dovoljna su i dva zida kako biste pričvrstili novo utočište za savršen odmor duha i tijela.

The True Apartment by SVOYA Studio