Uz iWatch gotovo da vam i ne treba mobitel

| Design |

Appleov iWatch postao je stvaran – na jučerašnjem predstavljanju u San Franciscu, Tim Cook opisao ga je kao sljedeće poglavlje u povijesti tvrtke. iWatch je uređaj koji je iznimno precizan, prilagodljiv i koristan, a kako fotosenzori prepoznaju vaš puls, postao je i fitness pomagalo. 

Appleov sat automatski prebacuje vrijeme kada putujete te prezentira sve obavijesti i upozorenja direktno na zaslon povezujući se s vašim iPhoneom. Možete zumirati, pretraživati, govorom odgovoriti na poruku, razgovarati sa Siri, pa čak i zaključati hotelsku sobu ili automobil. 

iWatch
iWatch

Početni zaslon omogućuje vam brzo pronalaženje omiljene aplikacije, a kako dodiruje vašu kožu, svaki puta kada primite poruku, sat će lagano zavibrirati. Uz to iWatch omogućuje povezivanje s vama dragim ljudima na novi, spontaniji način kakav nije moguć s bilo kojim drugim uređajem.

Dostupan je u okviru od nehrđajućeg čelika, anodiziranog aluminija i 18 karatnog zlata, a trenutačna cijena mu je 349 dolara. Plus, možete poslušati i novi U2 album „Songs of Innocence“ besplatno! 

iWatch