Ured o kakvom sanja svaki zaposlenik (i poslodavac)

| Design |

Dizajnerski studio D/Dock dobio je izazovan zadatak dizajnirati novi uredski prostor tvrtke OVG koja se bavi nekretninama na zadnjem katu poznatog zelenog Edge Buildinga u Amsterdamu. Rezultat je kreativno radno mjesto, gdje su tradicionalni stolovi zamijenjeni područjima koje vežemo uz slobodne aktivnosti i uglovima za opuštanje. Dizajn interijera sadrži nuz tekstura i finih završetaka koji cjelokupnom prostoru daje opuštenu atmosferu u kojoj je zasigurno užitak raditi.

Studio D/Dock

Postava dnevnog boravka s kaminom i neformalnim kuhinjskim otokom te nasmijanom domaćicom, pruža drugačiju čekaonicu od većine tradicionalnih ureda.

Studio D/Dock

"U našem novom uredu u Amsterdam stvoren je potpuno inovativan koncept. Zdravlje, vježbanje i ravnoteža između naprezanja i opuštanja ključ je dobrog rada i uspjeha u dobrom poslovanju", kaže Jan Hein Tiedema, generalni direktor OVG Nederlandsa.

Studio D/Dock

Zaposlenici mogu koristiti bilo koju od skrivenih radnih stanica za rad bez buke i prekida ili pak održati radionice i prezentacije u javnim većim prostorijama. "Primjenom različite tipologije radnih mjesta, stvorili smo prilagodljiv ured pogodan za sve moguće metode rada", dodao je Jan Hein Tiedema.

Studio D/Dock

The Energy Station - hladnjak-kolica koja sadrži razne zdrave grickalice (odnosno, "gorivo za mozak") - pruža osvježenje za zaposlenike te u isto vrijeme promiče zdrav život.

Studio D/Dock