Tko će kupiti kuću Celine Dion vrijednu 72 milijuna dolara?

| Design |

Celine Dionina kuća na Jupiter Islandu (Florida)
Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Kuća koja se sastoji od 5 paviljona s privatnim vodenim parkom (koji smo nedavno uvrstili među deset najljepših bazena na svijetu), prodaje se već gotovo godinu dana. Celine Dion je sa svojim mužem Renéom Angélilom 2010. godine sagradila svoj idealan dom na Floridi za svoje netom rođene sinove – blizance Nelsona i Eddieja. No očito im je dom postao ipak malo prevelik imajući na umu da većinu vremena ionako provode u Las Vegasu (Caesar's Palace) gdje Celine nastupa.

Kruže glasine kako Celine ne prodaje cijeli svoj raj na Jupiter Islandu, već samo vodeni park, ali na YouTube videu prikazuje se cijela kuća i broj agenta za nekretnine stoga ćemo morati tračeve ostaviti po strani te pričekati pravoga kupca cijele kuće.

Celine Dionina kuća na Jupiter Islandu (Florida)
Celine Dionina kuća na Jupiter Islandu (Florida)

Osim glavne kuće od gotovo 1000 kvadratnih metara u kojoj boravi cijela obitelj, možemo pronaći i ogromnu kuću za goste, kuću na plaži, kuću u sklopu vodenog parka i tenis centar. Prevladava bijela boja koja kuću čini još većom te stvara pravi morski ugođaj. Ako vas zanima više, a znamo da vas zanima, pogledajte slike u galeriji i u nastavku YouTube video.

Jupiter Island, Florida