Talijanski stan koji "razmišlja unutar i izvan okvira"

| Design |

AIM studio za zadatak je dobio redizajnirati prostor u staroj poslovnoj zgradi u Milanu te kreirati neobičan apartman kojeg su nazvali Brazilian Taste. Stan od 200 kvadratnih metara karakterizira sklad između dizajna i funkcionalnosti te prašumsko okruženje koje nas povezuje s divljinom.

Vlasnik nas je zamolio da kreiramo elegantan, svjež, fleksibilan prostor koji će komunicirati s brojnim biljaka koje su njegova velika strast", rekli su arhitekti. „Izgled je u potpunosti osmišljen u skladu sa suvremenim životnim potrebama klijenata.

AIM Studio

Projekt je razvijen oko bijele betonske kocke,točnije oko dnevnog boravka koji je uokviren i zatvoren  s tri strane. Unutra, bijele površine odbijaju svijetlost te tako pomažu biljkama rasti. Raznovrsan eklektičan namještaj čini prostor domaćim i ugodnim.

Ostatak stana uključuje nekoliko tekstura, uključujući i niz betonskih zidova, pod napravljen od tamnog drva, elegantnu, modernu kuhinju i kupaonicu te dašak tropske šume s mnogo biljaka. Što mislite o ovom kreativnom stana?

AIM Studio