Savršeno vjenčanje na pučini o kojem sanjamo

| Design |

Voda je svakako jedan od najčarobnijih prirodnih elemenata koji će svaki prizor učiniti nebrojeno puta ljepšim – baš kao što ova plava boja oceana koja okružuje maldivski resort, čini svaku fotografiju nestvarnom. Luksuzni Four Seasons' Landaa Giraavaru resort na Maldivima nudi paviljon na pučini do kojeg se može doći isključivo brdom i jednostavno je savršen za vjenčanja u doista uskom krugu ljudi.

Smješten nedaleko od obale otoka, ova struktura od 45 kvadratnih metara može smjestiti 16 ljudi. Zanimljiv detalj ovog paviljona je svakako njegov stakleni pod ispod kojeg plivaju mnogobrojne kornjače te uživaju u besprijekorno čistom i plavom oceanu.

Four Seasons’ Landaa Giraavaru resort, Maldivi

"Landaanine prirodne ljepote ugostile su toliko nevjerojatnih vjenčanja i svečanosti", rekao je Armando Kraenzlin, potpredsjednik Four Seasons' resorta na Maldivima. "Naša je lokacija zaštićena biosfera od strane UNESCO-a – tako smo s novim paviljonom za vjenčanja stvorili nešto što ranije nikada i nigdje nije bilo ponuđeno. Sada se parovi mogu vjenčati  okruženi i inspirirani čistom snagom, mogućnostima i obilnom ljepotom oceana“.

Four Seasons’ Landaa Giraavaru resort, Maldivi