Savršen londonski dom zamijenio nekadašnju žitnicu

| Design |

Fotograf Mike Penn kupio je nekretninu u Londonu s idejom da komercijalni uredski prostor koji je prije toga bio žitnica, pretvori u moderan obiteljski dom s kućnim studijom. Dizajnerski studio TG-Studio radio je s fotografom na redizajnu nekretnine koja se prostire na tri kata. Izvorno kao stari štagalj prije pretvorbe u poslovni prostor, Mews House postao je ugodan dom koji prihvaća izvorni karakter zgrade, uključujući izlaganje opeke zidova i dodavanje industrijskih akcenata kao što su rasvjeta i namještaj.

Rustikalan londonski stan

Prvi kat se sastoji od kućnog ureda i studija. Jednostavna rustikalna i industrijska estetika i dekoracija proteže se kroz cijeli dom kao odlika stila koji uključuje mnoge fotografije samoga vlasnika. Glavni dnevni prostor nalazi se na drugom katu i doista čini prostor u koji se možete zavaliti i uživati u bilo koje doba dana sa svojim najdražima. Minimalističkkuhinja ima bijele ormariće koji čine kontrast sa čvrstim crnim kuhinjskim otokom, a bijeli mramor pridodaje na osjećaju luksuzne teksture.

U dnevnom boravku, hrastove podne daske produžuju se do polovine zide nakon čega ih nadopunjava prilagođena rasvjeta za izgled koji je topao, ali i moderan. Čelična francuska vrata zamijenila su stare prozore kako bi se omogućio pristup maloj terasi s pogledom na mirnu ulicu.

Rustikalan londonski stan