Šareni stan kao obiteljski raj

| Design |

Dom nedavno renoviran od strane španjolskog biroa Egue y Seta Studio, šareni je stan u Barceloni koji se može pohvaliti doista inspirativnim elementima dizajna. Projekt pod nazivom "Furnished Void", zamišljen je za mladu obitelj: industrijskog dizajnera i nastavnicu jezika te njihovog četverogodišnjeg sina.

"Vrijeme domova sa zaigranim dizajnom je napokon stiglo i iako projektiranje za kolegu dizajnera može biti veoma komplicirano, ovoga puta sa sobom je povuklo samo osjećaj razigranosti i puno zabave", rekli su arhitekti.

Egue y Seta Studio

Egue y Seta ležerno opisuje projekt kao "udobnu prazninu s funkcionalnim rješenjima koja su od male kuće stvorila veliku sa zanimljivom kolekcijom komada namještaja, umjetnosti i književnosti biranim od strane mladih vlasnika." A koji je bolji način za isticanje svih ovih jedinstvenih predmeta nego jednostavna bijela pozadina?

Uz pomoć ovog bijelog "okvira" dizajneri su uspjeli stvoriti snažne kontraste. Ovi hrabri dojmovi čine mjesto dinamičnim i živim, a nasumične žarke boje stavljaju vizualni naglasak na djecu i odrasle. Koje su vaše misli na ovom nekonvencionalnom obiteljskom stanu u Barceloni?

Egue y Seta Studio