Pula se može pohvaliti prvim fantastičnim rokerskim hostelom

| Design |

Godine 1994. u Puli je otvoren Rock Caffe te je zahvaljujući godinama ustrajnog rada na kvalitetnom programu temeljenom na blues i rock glazbi postao omiljena baza svim ljubiteljima rocka i bluesa u Puli. Brojni su glazbenici iz Hrvatske i inozemstva nastupili na pozornici pulskog Rock Caffea pa stoga ne čude mnogobrojni vrhunski i nezaboravni provodi koji su se dogodili upravo u Rock Caffeu.

Nakon 22 godine uspješnog rada Rock Caffea, rock’n’roll priča se s pozornice Rock Caffea proširila na jedinstven i fantastičan tematski hostel pod nazivom Rock Palace. Ovaj se hostel kojeg je projektirao Ivan Stojimirović, nalazi se na adresi Dubrovačke bratovštine 7 u neposrednoj blizini Rock Caffea. Rock Palace nudi smještaj u tematskim sobama koje nećete moći zaboraviti – poput The Rolling Stones sobe, AC/DC sobe, Queen sobe.

Rock Palace Hostel, Pula

"Hostel je rađen tematski baš zato da opravdamo priču da je Pula rokerski grad", kaže šef Rock Caffea Mirko Mocko.

Sve se to nalazi  u samom centru grada Pule pa vam tako nakon ludog provoda po Puli i/ili u Rock Caffeu nije potreban prijevoz do vaše sobe. Rock Caffe osim u klubu, ljeti organizira i zanimljive open air evente na raznim lokacijama u Puli i okolici pa nas tako ove godine očekuje desetak zanimljivih koncerata. 

Rock Palace Hostel, Pula

"Pula je grad s dugom tradicijom rock’n’rolla, a ekipa Rock Caffea i dalje će se kao i do sada truditi da rock’n’roll i dalje živi u našem gradu. Zato – svi vi koji volite rock i blues – welcome to Rock Caffe Pula & keep on rockin’!", poručuju iz novog fenomenalnog Rock Palace hostela i kultnog Rock Caffea.

Rock Palace Hostel, Pula