Privatni klub u koji zalaze samo članovi s posebnim profesionalnim sposobnostima

| Design |

U samom centru Temišvara unutar povijesne zgrade nalazi se prvi rumunjski privatni klub IT-ovaca i kreativno-digitalnih profesionalaca koji svoje članove poziva na stručne i zabavne aktivnosti u razigranoj atmosferi. Alt Club prima samo registrirane članove i njihove goste, a oni mogu pristupiti radnoj sobi, bar području, kinu i igraonici u kojoj možemo pronaći najsuvremeniju tehnologiju . Tako Alt Club postaje mjestom u kojem se izmijenjuju i nastaju nove ideje, no istovremeno služi kao mjesto za rekreaciju, odmor od posla i zabavu.

Prvi privatni klub isključivo za IT i kreativno-digitalne stručnjake zamisao je Stefana Szakala. „Iznimno sam zadovoljan što smo uspjeli stvoriti prijateljsko okruženje za kreativno-digitalne profesionalce i vjerujem da će na taj način imati priliku bolje upoznati jedni druge i možda započeti neke zajedničke projekte ". Klub za sada broji više od 100 članova, što iz od Temišvara, što iz drugih gradova Rumunjske.

Novi članovi Alt Cluba moraju imati preporuku od najmanje dva postojeća člana. Čak i tada, uprava Alt Cluba kaže da "preporuka samo donosi članstvo, no ona ju ne jamči." Ako ništa drugo, prostor se kao takav iznajmljuje nečlanovima za privatne događaje i tako potiče više ljudi vidje kako izgleda kreativno uređen prostor.