Prilagodljiv komad namještaja s potpisom mladih slovenskih kreativaca

| Design |

Slovenska dizajnerica Klavdija Jarc i njezin tim pokrenuli su vlastitu kampanju na Kickstarteru 25. travnja kako bi prikupili sredstva za proizvodnju i promociju njihovog dizajnerskog komada namještaja nazvanog The Woodieful Chair. Uz vjerovanje da je drvo najprirodniji izraz elegancije, ovaj komad namještaja stvoren je da nadahnjuje više funkcija i struktura u bilo kojem stambenom prostoru. Drveni je stolac napravljen s razlogom da pojednostavi život, odgovara malom životnom prostoru i nudi rješenje za one koji stalno mijenjaju svoj interijer. Stolac može izdržati nekoliko generacija te doprinosi smanjenju otpada nudeći stalnu funkcionalnost i bezvremensku estetiku.

The Woodieful Chair

S čvrstim uvjerenjem da se nikada ne bi trebao ograničiti bilo koji potencijal na samo jednu funkciju, Woodieful stolac nudi više od opcije za sjedenje. Dizajniran da se koristi u više scenarija i soba, može se prilagoditi unutar bilo kojeg stambenog prostora. Woodieful stolac može postati stol, noćni ormarić, polica ili stolac. Ovaj komad zanimljivog namještaja izrađen je od visokokvalitetne bukovine koja je odabrana za svoje trajnosti i otpornosti, donoseći toplinu i sofisticiranost svakoj prostoriji.

The Woodieful Chair

Klavdija Jarc, dizajnerica proizvoda i osnivačica brenda, naglašava važnost vraćanja prirodnih materijala u domove i nužnost zauzimanja stava protiv konzumerizma nudeći dugotrajno rješenje namještaja. Ona želi promovirati održivi način življenja, potičući ljude da ulažu u kvalitetu proizvoda. Ovaj pristup je postao temeljno načelo u izgradnji Woodieful brenda.

The Woodieful Chair

Woodieful tim čini skupina mladih dizajnerskih entuzijasta načeli s tri žene koje je vode. Okupljena od strane osnivačice brenda, ekipa je sastavljena od produkt dizajnera, ekonomista, fotografa, grafičkih dizajnera, dva snimatelja i drvodjelje. Zajedno, oni su odlučili donijeti The Woodieful stolce u domove ljubitelja dizajna.

The Woodieful Chair

Tim je odlučan u svom naumu da The Woodieful Chair postane globalno dostupna: "Želimo napraviti nešto veliko jer ne želimo ići kući! (Go big or go home) Pridružite nam se na putovanju i sjednite na svoj novi The Woodieful Chair, popijte čašu vrhunskog vina i odložite na isti ili pak pročitajte knjigu iz Woodieful noćnog ormarića. Želimo podići ovaj projekt na drugu razinu gdje možemo doseći svoj puni potencijal i ući u domove svih ljubitelja dizajna!"

The Woodieful Chair