Polimind – papirnata 3D slagalica koja će uljepšati svačiji dom

| Design |

Polimind je umjetničko-kreativni projekt koji je nastao u Lisabonu pod vodstvom kreativaca i arhitekata Dušana Cvetkovića i Andreie Cabanas. Njihova strast i ljubav prema arhitekturi, konceptualnoj umetnosti, 3D modelima, dekoraciji interijera i slagalicama doprinijela je stvaranju vizije o transformaciji interijera širom svijeta pomoću DIY papirnih modela.Dizajneri Poliminda uvidjeli su da dekoracija interijera i prazni zidovi predstavljaju određenu vrstu izazova za veliki broj ljudi. Nije lako pronaći pravu dekoraciju koja stvara poseban osjećaj ugodnosti i komfora. Upravo s Polimind kreativnim papirnim modelima, svako može preurediti svoj dnevni boravak i oživjeti ga na poseban način.     Ovi jedinstveni predmeti mogu se sklapati u različitim veličinama prema dizajnu i funkciji uz veliki izbor boja. Napravljeni od visokokvalitetnog izdržljivog papira, ove kreacije su savršene za zaljubljenike u DIY projekte kao i za svakog tko želi da svoj dom učini ugodnijim i zanimljivijim.Svi modeli su napravljeni od papirnih dijelova koje sami sastavljate slično slagalici koja je upotpunjena trodimenzionalnim izgledom. Postoji nekoliko modela u ponudi kao što suzmaj i zmajeva glava, mapa svijeta, leptir mašna, ptica, sova, izvanzemaljac i Kip Slobode, no Polimind tim još uvijek stvara nove modele.

Red Dragon Assembly | Polimind


Proces sklapanja je vrlo jednostavan i intuitivan. Svi modeli dolaze u pakiranju koje sadrži izrezane i optimizirane dijelove koji su spremni za spajanje. Prvi je korak aplikacija ljepljivih trakica na krajeve dijelova, a zatim kreće njihovo spajanje koje je označeno brojevima – tako vam nisu potrebni alati ni ljepilo što cijeli process čini mnogo lakšim, pedantnijim i na kraju, uspješnim.


Ne postoji starosno ograničenje, ali potrebna je određena razina strpljenja i koordinacije. Polimind modeli su namijenjeni svakom tko je zainteresiran za preuređenje životnog prostora u nešto jedinstveno i inspirativno. Savršeni su za DIY fanove, ali i za kreativce koji uživaju u rukotvorinama. Ovo je odličan poklon za sve koji žele osvježiti interijere, a da se pritom i dobro zabave. Polimind možete naručiti po promotivnim cijenama OVDJE tijekom Polimind crowdfunding kampanje.