Party gadget koji kućne tulume pretvara u klupske

| Design |

16 Million Color Light Bulb App
16 Million Color Light Bulb App

Kako (lako) možete stvoriti atmosferu po vašem izboru u različitim trenucima dana? Ili kako stan pretvoriti u klub kada spremate kućni tulum? High-tech entuzijasti zasigurno će uživati ​​u novoj žarulji s 16 milijuna boja, malo manje maštovitog naziva 16 Million Color Light Bulb. Pametna žarulja iz dizajnerskog studija SMFX, stvara čaroban izvor rasvjete uz pomoć smartphone aplikacije.

Koristeći aplikaciju, žarulju možete ugasiti i upaliti, prigušiti i pojačati te promijeniti boju. Svijetlo plavo-bijela rasvjeta korisna je za rad ili studiranje, topla žuta olakšava opuštanje, a različite boje dobar su izbor za blagdane i proslave, gledanje filmova, pa čak i kao noćno svjetlo. U Disco Modeu, žarulja mijenja boje i usklađuje ih s glazbom i zvukom baš kao u klubu, što ju čini savršenim gadgetom za tulume.

16 Million Color Light Bulb
16 Million Color Light Bulb

Jednostavna za instalaciju i korištenje, LED žarulja uklapa se u bilo koju standardnu utičnicu – jednostavno zamijenite bilo koju žarulju u vašem domu sa Smart LED žaruljom te preuzmite besplatnu aplikaciju SMFX-a. Aplikacija omogućuje korisnicima da kontroliraju i do 25 Smart LED žarulja s telefona ili tableta, a postaviti možete i timer za određeno doba dana, ovisno o tome želite li da se ona uključi ili isključi po rasporedu ili pak da vas probudi mekano svjetlo

Proizvod dolazi s vijekom trajanja do 25 000 sati, a koristi 10% energije koje koriste standardne žarulje. Ako smatrate da je u vašem domu nedostajalo hi-tech osobnosti u zadnje vrijeme, izdvojite 59 dolara za ovu pametnu žarulju. Nećete požaliti.

16 Million Color Light Bulb