Kako napraviti platnenu torbu u 6 koraka?

| Design |

Kako napraviti vlastitu torbu u 6 koraka?
Kako napraviti vlastitu torbu u 6 koraka?

Bilo da ste amater ili iskusni šivači, s našim vodičem koji se lako prati, izrada vlastite platnene torbe nikad nije bila lakša. Pogledajte kratki video, pronađite inspiraciju i izradite vlastitu torbu za koju će vas mnogi pitati "odakle vam?". Sve što vam je potrebno je materijal, odnosno tkanina, koju možete kupiti ili pronaći u stanu - torbu možete napraviti od starih traperica, pregača, stoljnaka pa čak i od zavjesa. Ili se jednostavno odlučite za bijelo platno po kojem možete slikati i biti potpuno jedinstveni!

U ovom YouTube videu, pronaći ćete 6 jednostavnih koraka kako napraviti originalnu torbu. Šivanje je svakako jednostavnije uz pomoć šivaćeg stroja, no jednako tako to možete učiniti i ručno, jedino će vam trebati malo više vremena...

Kako napraviti platnenu torbu u 6 koraka?

Baš kao što u videu možete vidjeti, lako možete napraviti najjednostavniju kariranu platnenu torbu idealnu za odlazak na tržnicu, no jedanko tako možete napraviti i onu malo svečaniju. Dodajte joj mašnice, volančiće, gumbe i džepove i imat ćete torbu koja će svakako zasjati i na popodnenoj kavi ili večernjem piću. Za one vješte s kistom ili flomasterom, bijela je platnena torba najbolji izbor - uskladite je s odjevnom kombinacijom te naslikajte i stvorite pravo malo umjetničko djelo. 

Oslikana platnena torba
Oslikana platnena torba