Pariško potkrovlje koje spaja moderan stil s rustikalnim

| Design |

Smješten u Le Maraisu, povijesnoj četvrti Pariza, ovaj šarmantni apartman u potkrovlju je zamišljen da kombinira svoj izvorni karakter sa svježim, suvremenim stilom. Ravnoteža između rustikalnog i modernog stila postignuta je ugradnjom sirovih, neobrađenih materijala te korištenjem neutralne palete boja.

Arhitektica Margaux Beja stvorila je takozvani „Stan svetog Pavla“  oko nedovršenih greda koje se protežu dužinom cijelog stana. Tako je stvorila kontrast pomoću modernih elementa kao što su čelik i stakleni zid koji razdvajaju dnevni boravak od spavaće, svijetle sobe.

Pariško potkrovlje koje spaja moderan stil s rustikalnim

Još jedna ključna točka u ovom pariškom stanu je njegov "Tehnički zid" koji skriva kupaonicu i mjesto na kojem se nalaze perilica i sušilica rublja. Ploča izrađena od punog oraha dodaje toplinu i industrijski štih u glavnom boravišnom prostoru.

Suvremeni namještaj u crnim, drvenim i neutralnim tonovima pridodaju na minimalističkom izgledu. Rezultat je udoban prostor koji pruža jednaku pozornost na arhitekturu povijesne zgrade i na sam modernizam namještaja.

Pariško potkrovlje koje spaja moderan stil s rustikalnim