Kuća koju možete izgraditi sami u 4 dana

| Design |

The PopUp House

Ova je neobična kuća imena „The PopUp House“, veoma zanimljiva iz nekoliko razloga – osim što je u potpunosti prilagodljiva poput Lego kućice, naručiti je možete putem interneta, lako ju je sastaviti u samo 4 dana, a za njezino vam je sastavljanje dovoljan odvijač. Ovisno o kvaliteti materijala koji su uključeni u izgradnju, ova kuća može koštati između 1200 i 1900 dolara po kvadratnom metru. Uz to, tvrtka šalje i tim stručnjaka te građevinara kako bi projekt uvijek bio savršen.

The PopUp House

"The Pop-up House može biti što god želite da bude: mala i udobna vikendica, urbana dvokatna kuća ili prostrani otvoreni ured", rekao je suosnivač Corentin Thiercelin.

Sve su komponente kuće napravljene od recikliranih drvenih ploča. Te se drvene ploče mogu grupirati zajedno i takvom gradnjom podsjećati na igru s Lego kockicama. Drvene ploče drže se zajedno s drvenim vijcima što u u osnovi znači da je sve što vam je potrebno da izgradite ovaj dom odvijač!

The PopUp House

Ne samo da vam je za njezino postavljanje dovoljno 4 dana već je i za njezinu demontažu potrebno ista količina vremena. Prototip koji je napravljen uključuje kuhinju, blagovaonicu, terasu povezanu s dnevnim boravkom, ured, glavne spavaće sobe, dvije kupaonice i dvije dodatne sobe. Zgrada je vodootporna i hermetična tako da se ne morate brinuti o hladnoći ili kiši.

The PopUp House

Trenutno je ova usluga dostupna samo u Francuskoj, ali postoje planovi širenja i na druge zemlje poput SAD-a i Velike Britanije.

The PopUp House