Ovo je pravi izbor za zaručnički prsten

| Design |

Instagram / @susiesaltzman

Pokazat ćemo vam koji su glavni trenovi u ovoj godini kada je riječ o zaručničkom prstenju. Jedan oblik svakako postaje sve traženiji te je pravi izbor za 2018. godinu i da, pravi je klasik s malim obratom.

Već ste pronašli muškarca svojih snova? Čestitamo vam. Jedino što nedostaje je odgovarajući prsten na vašoj ruci. Kako bi on trebao izgledati? Klasični okrugli briljantni rez u bijelom zlatu? Ili pak želite nešto neobično poput ugraviranog prstena sa simbolikom beskonačnosti? Bez obzira jeste li više klasičnog opredijeljena ili pratite trendove, imamo prijedlog za vas. 2018. godinu svakako će obilježiti jedan sasvim poseban oblik zaručničkog prstenja.

Instagram / @stephaniegottlieb

Riječ je o horizontalnom ovalnom kamenu na prstenu. Ovalni kamen (prave sretnice dobiti će pravi dijamant) koji je do sada bio postavljan okomito, u 2018. godini promijenio je poziciju te sada zaručničke prstene obilježava onaj vodoravan.

Instagram / @rocky_barnes

Klasika i jednostavnost s modernim obratom čini ovo zaručničko prstenje idealnim izborom za sve mladenke koje ipak vode dozu novih trendova i svježine, a opet se ne žele odreći klasike, jer ipak će ga na ruci nositi do kraja života.